rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4336 pregleda
0 komentara

Petak za prijatelje

Rešili smo večiti problem: Gde petkom? U Šmek!

A drugari? Povedi ih!

A zašto?

Zato što…

Zato što ćete petak provesti drugačije nego inače. Zato što ćete se smejati, družiti i takmičiti u izdržljivosti na treninzima u Šmeku. Zato što će tvoji prijatelji uživo videti sve šta si im pričao i više nećeš morati smišljati načine kako da im objasniš zašto je Šmek tako drugačiji od ostalih. Zato što će upoznati ljude o kojima si im pričao. Zato što ćeš drugarima obezbediti besplatan dan u Šmeku. Zato što…

Zato što ćete imati popuste na Treninge bez granica!

Obezbedili smo popuste za one prijatelje koji nas posete petkom u Šmeku. Ukoliko neko od prijatelja odluči da se učlani tog dana imaće 20% popusta na sve pakete članstva. Takođe, i ti ćeš imati isti popust ako želiš da obnoviš članarinu tog dana. I to nije sve!

Postani Šmekov ambasador i celog meseca treniraj besplatno

Petak za prijatelje će se održavati svakog petka u toku novembra, a poslednjeg petka u mesecu organizujemo veliku Družionicu. Ona tri Šmekera koja u toku meseca upoznaju najviše svojih prijatelja sa drugačijim fitnesom, na Družionici postaju Šmekovi amasadori i, osim počasne titule, dobijaju BESPLATAN mesec treniranja.

Aktivnosti Družionice ne želimo da vam otkrijemo, ali podsećamo da nam je prošle godine bilo baš prelepo sa vama i da smo to odlučili ponoviti!

Šmekeri i prijatelji na Fejsu i Instagramu

U Šmeku ćete naći Instagram okvir za fotkanje, kako biste zabeležili dan druženja u Šmeku. Slobodno se fotkajte i podelite fotografije na svom Instagramu uz #smekfitness & #PetakZaPrijatelje kako bismo vas pronašli u moru instagramskih fotografija. Takođe, na Fejsu ćemo uskoro imati događaj Petak za prijatelje. Pridružite nam se na događaju, podelite vaše fotografije sa okvirom, a najbolje ćemo nagraditi našim majicama.

Šmekeri i prijatelji, družimo se u petak!

Stisni Follow na Instagramu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *