rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5634 pregleda
0 komentara

Počni pametno 11.februara uz besplatne treninge u Šmeku

U Šmeku 11. i 12. februara održaće se do sada najveća promocija novih izdanja Les Mills treninga, Počni pametno. Naravno, nju tih dana obavezno prate i BESPLATNI treninzi za sve. Pozitivne energije ima na pretek, a druženje i vrhunska zabava tokom ali i nakon treninga su neizostavni.

Ono što je uvek posebno zanimljivo jeste i POSEBNA PONUDA za sve vas koji želite da počnete da trenirate ili jednostavno da nastavite svoje fitnes putovanje u Šmeku.

DONESI ODLUKU, ZABORAVI NA IZGOVORE I POČNI PAMETNO

Najteži deo svakog početka jeste upravo donošenje jake odluke. Odluke koju neće pobediti ni jedan izgovor koji smo često u stanju da smislimo, onog momenta kada je došlo vreme da učinimo nešto za sebe. Najčešći izgovori jesu “nemam vremena sad za to”, “nemam dovoljno novca” ili se dešava da pomislimo da bi možda mogli da se posvetimo vežbanju ali u toplini svoga doma uz “stručne” savete youtuba.

Posledice koje nas prate zbog ovih izgovora, koje tako vešto pronalazimo, mogu biti nekad i veoma ozbiljne, zato je Šmek tim uradio seriju videa tipičnih za ove kreativne izgovore kao i ono čime na kraju oni rezultiraju.

Nadamo se da ćete motivisati da pobediš i tvoj izgovor, koji god da je.

DAN ZA NOVI I PAMETAN POČETAK 11. FEBRUAR

Za promene je potrebno naći dobar razlog, motivisati sebe, a mi želimo da ti pomognemo u toj potrazi za motivom i odluci da se pokreneš. Zato ćemo 11. i 12. februara otvoriti vrata Šmek fitnes centra za sve vas koji razmišljate o tome da se fizički aktivirate, ali vas koči jedan od gore navedenih razloga.

Ako te brine vreme, izabrali smo vikend kada ćeš sigurno naći sat ili dva da probaš Les Mills treninge za kojima je odlepio ceo svet, ako te brine novac, mi ti jednostavno kažemo “ni to nije izgovor” jer će ta dva dana treninzi biti potpuno BESPLATNI ZA SVE.

Možda i dalje misliš da možeš sam?

A mi ti kažemo “proveri kako to izgleda u grupi i zašto svi pričaju o efektu grupnog fitnesa.”

BESPLATNI TRENINZI

Tokom ta dva dana Šmek će biti otvoren za sve, ugostićemo i instruktore iz drugih fitnes klubova, koji će zajedno sa Šmek timom biti zaduženi za neverovatne treninge i dobru atmosferu pre svega. Na Šmekovom meniju tog dana moći ćeš naći sve što ti odgovara bez obzira da li voliš trening snage, kardio trening ili body and mind trening, a možda ćeš želeti da probaš od svega po malo?

Kako god ti želiš. U Šmeku je sve moguće.

SPECIJALNA PONUDA I POSEBNE POGODNOSTI

Ukoliko ti se svidi Šmek i ono što ti nudi pripremili smo i posebnu pogodnost kojom ćeš bit i više nego oduševljen. Ona je tu za tvoj novi i pametan početak. Nećemo ti odmah reći šta je u pitanju, držaćemo te još samo malo u neizvesnosti, jer želimo da prvo iz Šmekovog menija za 11. i 12. februar izabereš koje treninge želiš da probaš i to besplatno.

Još nešto, slobodno pozovi tvoje prijatelje da to učinite zajedno.

KAKO DO UČEŠĆA NA BESPLATNIM TRENINZIMA?

Na kraju ovog teksta moći ćeš da pogledaš raspored treninga koji smo pripremili za 11. i 12. februar, a kako bi smo svim zainteresovanim pružili mogućnost da besplato probaju ono što žele, prijave će biti otvorene ONLINE putem našeg sajta od 1. februara.

Ukoliko u trenutku kada odlučiš da se prijaviš mesta budu već popunjena neka te to ne brine, prijavi se i dođi do Šmeka da osetiš i vidiš efekat grupnog fitnesa, a mi ćemo ti na licu mesta dati mogućnost da izabereš bilo koji drugi dan u toku sledeće nedelje kada ćeš moći bez ikakve obaveze da probaš željene treninge.

BESPLATAN PLAN TRENINGA ZA SVE

Bez obzira da li već vežbaš u Šmeku ili ćeš samo doći da probaš naše treninge daćemo ti mogućnost da razgovaraš sa nekim od naših sjajnih instruktora, koji će za tebe napraviti šestonedeljni plan vežbanja potpuno besplatno i bez obaveze da postaneš član. Ovaj plan će ti omogućiti, da u odnosu na željene rezultate, izabereš pravu vrstu treninga za sebe i njima prilagodiš intenzitet tvog treninga.

ŠMEKOVA TEORIJA REZULTATA

Onog trenutka kada prevaziđeš izgovore i kada odlučiš da uradiš nešto dobro za sebe, važno je da postaviš i realne ciljeve. Kažemo da je ovo izuzetno važno jer upravo ti ciljevi mogu da utiču na tvoju motivaciju. Shodno tome, savetujemo ti da pročitaš “Šmekovu teoriju rezultata” gde smo objasnili kada koje rezultate možeš da očekuješ i u kom vremenskom periodu se dešavaju promene.

Izbor je samo tvoj, pobedi taj izgovor. #pocnipametno

RASPORED TRENINGA ZA 11. I 12. FEBRUAR

 

Subota 11. februar:

10:00 Body Vive 10:45 Cx Worx | 11:00 Rpm | 11:15 Body Pump

17:30 Grit Strenght | 18:05 Body Balance |19:10 Body Combat | 19:30 Sprint | 20:15 Body Jam 45

 

Nedelja 12. februar:

17:00 Cx Worx | 17:35 Body Combat | 18:40 Body Pump | 19:00 Rpm | 19:45 Body Attack

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *