rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4648 pregleda
0 komentara

POČNI PAMETNO: 3+2 MESECA TRENINGA GRATIS

U najavi je promocija novih izdanja Les Mills treninga POČNI PAMETNO, koja će se održati 11. i 12. februara. Družićemo se, vežbati i zabavljati, jer to su glavni epiteti vežbanja u Šmeku.

Oni koji već treniraju sa nama znaju šta ovaj događaj nosi sa sobom. Pored besplatnih treninga, druženja, zabave, volimo da vas iznenadimo i posebnom ponudom koja je uvek i više nego dobrodošla.

POSEBNA PONUDA 3 + 2 GRATIS

Od 10. do 13. februara uplatom paketa članstva Trening bez granica 90 dobijaš na poklon još 60 dana treninga. Drugim rečima, treniraš pet meseci, a platiš tri. Treniraš kada želiš, koliko god želiš, bez ograničenja. Imamo ukupno 12 različitih treninga, a ti možeš izabrati koje ćeš posećivati tokom nedelje.

Posebna ponuda važi za sve, bilo da tek počinješ da treniraš u Šmeku ili si već naš član.

Novi članovi i oni kojima godišnja članarina ističe, dobiće i BESPLATNU GODIŠNJU ČLANARINU kojom ostvaruju razne pogodnosti.

KAKO ĆEŠ OSTVARITI POSEBNU PONUDU?

Sve što je potrebno da ostvariš ovu posebnu ponudu jeste online prijava koja će se otvoriti 01. februara u 23:59. Osim posebne ponude, prijava ti donosi mogućnost da među prvima isprobaš nova zimska izdanja Les Mills treninga.

BASPLATAN INDIVIDUALNI PLAN TRENINGA

Tokom ova dva dana, dok traje promocija, imaćeš mogućnost da razgovaraš sa našim trenerima o svojim fitnes željama i ciljevima, kako bi za tebe napravili plan treninga koji će te najbrže dovesti do rezultata.

I slušaj dobro, plan treninga je BESPLATAN bez obzira da li si član Šmeka ili ne.

Obećavamo vikend prepun treninga, adrenalina i smeha. Pridruži nam se i #pocnipametno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *