rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1716 pregleda
0 komentara

POSEBNA PONUDA – 1+1 GRATIS!

Povodom Dana otvorenih vrata pripremili smo posebnu ponudu u kojoj plaćanjem jednog meseca dobijaš drugi na poklon.

Svesni smo da praznici stižu! Kupi poklone, napravi večeru, plati doček Nove godine, Božić… I sve to iziskuje određenu sumu novca, a da ne govorimo o tome da ako uplatiš jedan mesec treniranja, nećeš pola meseca dolaziti zbog prazničnih obaveza.

Zato smo napravili posebnu ponudu:

1+1 GRATIS

Dani otvorenih vrata održavaju se, sada već tradicionalno, u prvoj nedelji decembra. Kao i svake godine, pripremili smo posebnu pogodnost za sve, kako za redovne članove, tako i za nove koji mogu da uplate jedan mesec treniranja i na poklon od nas dobijaju drugi mesec gratis.

To znači, da u periodu od 8. do 11. decembra, možeš da uplatiš GRUPNI TRENING BEZ GRANICA 30 ILI GYM BEZ GRANICA 30 i na poklon ćeš dobiti još 30 dana gratis.

Ukoliko želiš da kombinuješ i grupne i teretanu zajedno, na bilo koji od ova dva paketa, doplati 1000 RSD i moći ćeš da koristiš sve što ŠMEK može da ti ponudi.

Ko može da uplati ovu ponudu?

Kao što smo i naveli, može da je uplati bilo ko. Bitno je samo da imaš uplaćeno godišnje privilegovano članstvo u vrednosti od 1.000 RSD i ova ponuda je tvoja.

Ukoliko nisi naš redovan član i nemaš privilegovano članstvo, na odabran paket doplati 1.000 RSD i steći ćeš ga.

Time ostvaruješ pravo da koristiš sve naredne ponude koje ŠMEK fitness centar ponudi.

Šta je sa nama koji koristimo FitPass?

Ni korisnici FitPass-a ne treba da brinu, jer se ponuda odnosi i na njih. Bitno je da stekneš godišnje privilegovano članstvo i ponuda će biti tvoja.

Dakle, da sumiramo, u periodu 2-11.12. iskoristi posebnu ponudu u kojoj ćeš da platiš jedan mesec treniranja a drugi dobiti gratis!

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *