rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1354 pregleda
0 komentara

POSEBNA PONUDA: KOLIKO PLATIŠ – TOLIKO I DOBIJEŠ

Rođendan je pravi povod za slavljem i odlučili smo da i ti osetiš tu rođendansku euforiju sa nama.

Kao što već znaš, ŠMEK proslavlja svoj peti rođendan u nedelju, 22. septembra, i povodom toga odlučili smo da pored super fitness zabave, torte, kolača, pića i ŠMEK Workshop-a, spremimo i posebnu ponudu…

KOLIKO PLATIŠ – TOLIKO I DOBIJEŠ

Prethodnih godina posebne ponude odnosile su se na TRENINGE BEZ GRANICA i moguće je bilo uplatiti šest meseci treniranja i na poklon bi dobili još šest meseci.

Ovaj put, odlučili smo da ponuda važi za pakete TRENING BEZ GRANICA 90, TRENING BEZ GRANICA 180 I TRENING BEZ GRANICA 360.

Dakle, ukoliko se odlučiš da uplatiš TRENING BEZ GRANICA 360, na poklon ćeš dobiti još 360 dana gratis (ukupno dve godine).

Koliko god želiš omiljenih treninga u uplaćenom periodu, plus na poklon još toliko. A ako ćemo da se osvrnemo brojkama, to znači da ćeš sagoreti oko 1.440.000 kalorija. Još ukoliko sa našim instruktorima napraviš plan ishrane i treninga, koji je besplatan, i toga se, naravno, pridržavaš – REZULTATI ĆE SAMI GOVORITI ZA SEBE.

DA LI JE PONUDA VREMENSKI OGRANIČENA?

Ponuda jeste vremenski ograničena i važiće samo 22. septembra, odnosno na ŠMEK-ov peti rođendan.

DA LI MOGU DA ISKORISTIM OVU PONUDU IAKO NISAM ČLAN ŠMEK-a?

Naravno da možeš, ponuda je namenjena svima bez obzira na to koliko treniraju u ŠMEK-u.

Takođe, ponudom je obuhvaćena i ŠMEK godišnja članarina, tako da ne moraš da brineš da li ćeš dobiti pogodnosti koje ona nosi sa sobom.

VIDIMO SE NA ROĐENDANSKOJ ŽURCI!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *