rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4891 pregleda
8 komentara

POSEBNA PONUDA OD 5. DO 8. AVGUSTA

U najavi je Vrela noć, najvrelija koju će ovo leto imati. Temperatura ove noći neće se meriti celzijusima, već količinom pozitivne energije koja će ovladati Šmekom. Treniraćemo, družiti se, malo nazdraviti i naravno, kao i uvek, darivati.

POSEBNA PONUDA

U periodu od 5. do 8. avgusta čeka te 50% popusta na tvoj omiljeni, a naš najtraženiji mesečni paket članstva – Trening Bez Granica 30.

Šta znači Trening Bez Granica 30?

Za one koji još uvek ne znaju, Trening Bez Granica 30 podrazumeva da možeš odlaziti na bilo koji od naših 12 treninga kada želiš i koliko god to želiš. Ukoliko voliš da kombinuješ dva različita treninga u toku dana, može i to, nema problema. 🙂

AKO NISI ČLAN ŠMEKA, A ŽELIŠ DA POSTANEŠ

Ukoliko želiš da postaneš član Šmeka, u periodu od 5. do 8. avgusta pored popusta od 50% na mesečni paket članstva dobijaš na poklon i godišnju članarinu kojom ostvaruješ razne pogodnosti.

8 Komentara za “POSEBNA PONUDA OD 5. DO 8. AVGUSTA”

  1. Irena Novaković

    Poštovani,

    Interesuje me koliko iznosi mesečni paket članstva na koji ostvarujem 50% popusta ukoliko se prijavim u periodu 05.-08. avgusta? Šta podrazumeva godišnja članarina na poklon, kojom se ostvaruju razne pogodnosti?

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *