rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

Miloš V. Profesionalni trener

6885 pregleda
0 komentara

POSTANI NOVO LICE ŠMEK-a – postani trener/instruktor

Ako čitaš ovu objavu onda smo sigurni da obožavaš fitnes i sport – To znači da si korak bliže da svoju ljubav pretvoriš u odličan posao i postaneš instruktor/trener u ŠMEK-u

Ali, da li si ti baš ono što tražimo, pošto…

…Tražimo osobu koja je spremna da uči, da radi na sebi i da se usavršava.

Tražimo osobu koja je šarmantna, pozitivna, energična i gotovo uvek nasmejana. Tražimo od tebe da motivišeš, inspirišeš i ohrabriš ljude oko sebe da se aktiviraju.

Tražimo da potrebe naših članova kombinuješ sa svojim potrebama i pomogneš im da dostignu zacrtane fitnes ciljeve.

Ukoliko smeš da staneš u koštac sa ovim izazovima, onda nam baš ti trebaš.

Kome je kasting namenjen?

Ako se pronalaziš u opisima iznad, onda nam nije bitno da li si osoba koja studira geografiju, filozofiju, pedagogiju, da li treniraš neki sport ili si već vrhunski sportista, bitno nam je da si osoba koja voli fitnes/teretanu i koja je spremna da radi na sebi.

Od tebe samo očekujemo da voliš i vodiš aktivan i zdrav način života i da spremno, sa vedrinom i osmehom na licu prihvataš instruktorske izazove.

Zašto baš instruktor u ŠMEK-u?

Zato što je ŠMEK fitnes centar koji u svojoj ponudi nudi programe kojim se povećava snaga, oblikuje telo, poboljšava fleksibilnost i povećava kondicija i pokretljivost. Zato što pored vrhunske zabave i druženja za članove brine o svojim instruktorima i organizuje dodatne obuke, usavršavanja i pruža marketinšku podršku ličnog razvoja. Zato što donosi drugačiju dimenziju treninga u opšte i zato što je svima koji su probali treninge u ŠMEK-u pomogao da zavole fizičku aktivnost, da se pokrenu i pozitivno promene.

Na šta sve mogu da konkurišem?

Iskreno, možeš na sve. Pored kastinga za instruktore grupnih treninga, tražimo i trenere u teretani. Pa, kojom god oblašću fitnesa da želiš da se baviš, daćemo ti priliku da probaš i druge treninge i vidiš da li su oni za tebe.

Sve u svemu, videćeš da su svi naši instruktori počeli sa jednim fitness programom, ali s vremenom su zavoleli i druge. Pa tako neki od njih danas vole i žele da vode sve i jedan trening.

Zašto baš ŠMEK fitnes centar?

Šmek fitness centar postao je, pored mesta za najbolje grupne treninge, i mesto u kojem mogu da se kombinuju najbolji grupni treninzi sa svim vrstama individualnih treninga, bilo da su personalni, polu-personalni ili samostalni u teretani. Pored prostora za postizanje fitnes cilja, on nudi i prostor za uživanje, upoznavanje, druženje i savetovanje.

Takođe, ceo ŠMEK tim odlazi na tim bildinge, druženja, dobija podršku prilikom edukacije i usavršavanja, podržava otvorenu komunikaciju potreba.

Videćeš, ŠMEK je zajednica koja se zalaže za svoje članove i promoviše vrednosti zdravijeg načina života.

Do kada kasting traje?

Kasting je otvoren do 20. septembra i sve što treba da uradiš je da nam pošalješ kontakt telefon i email adresu, kako bismo ti javili vreme i mesto održavanja kastinga.

SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ UKRATKO

  • Kasting je otvoren za trenere u teretani kao i za instruktore grupnih treninga
  • Kasting traje do 20. septembra
  • Na kasting mogu da se prijave sva punoletna lica
  • Za prijavu nije potrebno da šalješ CV niti motivaciono pismo. Samo treba da popuniš ONLINE FORMU (klikni) i čekaš da ti se javimo.
  • Za sva dodatna pitanja, piši nam na instagramu ili fejsbuku.

 

Jedva čekamo da te upoznamo!

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *