rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3939 pregleda
0 komentara

POSTAVI I TI SVOJ CILJ

Promocija novih LesMills i TRX izdanja u ŠMEK fitness centru održaće se 8. i 9. februara, ali ovaj put nećemo fokus staviti na prezentaciju programa već ćemo te izazvati da, zajedno sa nama, postaviš svoj tromesečni cilj.

Postavi i ti svoj cilj

Ulaziš u salu, zamračena prostorija – Namerno bez prozora kako bi izgubili pojam o vremenu. Reflektori i svetla različitih boja, bina, muzika… O da, muzika posebno odabrana da izazove treperenje svakog mišićnog vlakna i nervnih ćelija kako bi tebi bilo odlično.

Tu su i pokreti posebno osmišljeni za postizanje zabave, ali i fitnes cilja.

I naravno ljudi. Ljudi koji te motivišu da uradiš mnogo više, mnogo bolje i eksplozivnije.

Tu je i onaj osećaj zadovoljstva, koji zajedno uz druženje i zabavu izaziva osmeh, lepo raspoloženje i nalet potrebne energije za divno proveden ostatak dana.

Tu su i drage upale mišića koje te podsećaju da je to što radiš svom telu neophodan proces za postizanje tvog fitnes cilja…

I sve je ovo što smo naveli super, ali ti rezultat ne možeš da vidiš!

Tri puta meri, jednom seci!

Ne kažu za džabe da treba da uradiš merenje nekoliko puta, jer samo tako možeš da znaš šta treba da radiš dalje. Tako je i u fitness cilju.

Svi, koji se prijave na treninge i dođu na promociju novih izdanja 8. i 9. februara, uradiće proračun indeksa telesne mase i na osnovu njega postaviti svoj cilj i dobiti savet kako da ga ostvare.

Nakon toga, ponovo za tri meseca, osvrnućemo se na rezultate i videti da li smo postigli svoje ciljeve.

Naravno, u ostvarenju istog možeš da računaš na nas, na našu pomoć i savetovanje.

I da ne zaboravimo, u subotu i nedelju (8-9. februara) svi grupni treninzi su besplatni.

Simboličnih tri meseca

Kao što već znaš, na svaka tri meseca su promocije novih LesMills izdanja, ali i TRX-a, zbog toga i tromesečni cilj, ali i POSEBNA PONUDA koja ima simboliku.

U periodu od 7. do 10. februara uplatom paketa Grupni Trening Bez Granica 90 (GTBG 90), dobijaš  DVA DODATNA MESECA GRATIS.
Što znači, da ćeš za 9.900 RSD trenirati grupne treninge pet meseci.

Ili, u istom periodu, možeš da se odlučiš i da uplatiš GTBG 90 I DOBIJEŠ POPUST OD 10%.Što bi značilo da ćeš za 8.910 RSD trenirati tri meseca.

Više o posebnoj ponudi na LINK-u.

LesMills inovacija

Ne treba da ti napominjemo šta sve nova izdanja nose sa sobom. Na kraju krajeva, dovoljno je da dođeš prvi put na jedan trening i odmah ćeš se zaljubiti u osećaj koji ovi treninzi pružaju.

Ali, da bi trening bio uspešan, a ne samo zabavan, potrebno je da znaš kako pravilno da izvedeš pokret.

Zato, ćemo prvih 15 minuta treninga organizovati ubrzanu edukaciju pravilnog izvođenja pokreta, kako bi angažovali potrebne mišiće i iz treninga izvukli ono najbolje – Što znači da ćeš na promociji novih izdanja, dobiti (nazovimo ga) ubrzan kurs pravilnog izvođenja pokreta.

Novi, osvežen TRX trening

Pored promocije LesMills treninga, odlučili smo da osvežimo TRX i napravimo pravi izazovni trening dostojan tebe i tvog cilja.

Od 8. februara, TRX trening više neće biti tematski obojen kao trening snage, već će postati pravi trening izdrživosti sa elementima treninga snage, kardia,  CORE-a, pa čak i HIIT-a. Naravno, nakon izazovnih pokreta, nekoliko minuta istezanja na TRX-u podrazumeva se.

Veruj nam, ako američke foke koriste TRX u svom treningu, zamisli koliko efikasna vežba može onda da bude.

A šta je sa našim ciljevima?

Ne brini, naši ciljevi i ciljevi naših trenera i instruktora biće javno dostupni.

Mima, Miloš, Lenka, Sofija, Sonja, Nemanja, Jovana i Dario prihvatili su izazov i postavili svoj tromesečni cilj, koji će podeliti sa tobom u narednom periodu.

Ukoliko je tvoj cilj sličan njihovom, onda se dogovori sa njima i zajedno radite na ostvarenju istog, dajte podršku jedni drugima, idite zajedno na treninge, u teretanu, razmenite recepte, savete…

Zato,

POSTAVI I TI SVOJ CILJ i dođi 8. i 9. februara da se družimo, uradimo indeks telesne mase, probamo nova izdanja i naučimo da iz njih izvučemo maksimalan efekat.

>>> REZERVIŠI MESTO NA TRENINZIMA <<<

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *