POZDRAV KOMŠIJA

Želimo ovom prilikom da ti se zahvalimo

Biti dobar komšija nije ni malo lako, pogotovo kada tvoje komšije puštaju glasnu muziku, prave proslave, žurke, druženja i buku.

Ali, ti pokazuješ svojim primerom da je komšija uvek tu, da treba da podrži, inspiriše, da bez obzira na nesuglasice komšija je prvi koji je tu da ti pomogne, da te nasmeje, razveseli, podrži i motiviše. A to je sve za šta se i mi zalažemo.

Zbog toga, odlučili smo da napravimo Dobar komšija paket članstva u kojem ćeš ostvariti 50% popusta na sve naše treninge.

Dajemo ti mogućnost da treniraš kod nas upola jeftinije

Sigurni smo da ti je do sada prošlo kroz galvu: „Pa šta oni više tamo rade?“ Pogotovo od kada smo nekoliko treninga počeli da radimo na krovu.

Ali, dajemo ti priliku da se ne pitaš, već da dođeš kod nas, besplatno probaš i onda odlučiš da li želiš da nam se pridružiš.

A kako bismo te podržali, daćemo ti 50% popusta.

Koje treninge ŠMEK fitness centar ima?

U ŠMEK-u možeš da radiš individualne treninge u teretani, grupne LesMills i TRX treninge, treninge na otvorenom i personalne treninge.

Najpopularniji su grupni treninzi jer nudimo najveći izbor popularnih LesMills treninga za jačanje CORE-a, snage, stabilnosti, srca, pluća, ali i HIIT (Visoko intenzivne intervalne) treninge, kao i trening inspirisan Yoga i Tai-Chi pokretima.

 

Šta sve dobijam uplatom paketa?

Dobijaš besplatno godišnje ŠMEK privilegovano članstvo, personalizovan nedeljni raspored grupnih treninga, savetovanje oko ishrane, kao i mesec dana uvodnih treninga u teretani (upoznavanje sa spravama, asistencija prilikom rada sa tegovima, savetovanje oko kombinacije pokreta i rada kako bi efekat treninga bio što veći).

Kako mogu da se prijavim?

Možeš da dođeš lično kod nas na Bulevaru oslobođenja 30b/3. sprat i samo nam kažeš da si komšija i da želiš da iskoristiš Dobar komšija paket.

Da zakažeš prvi probni trening pozivanjem broja 065 22 66 700 uz napomenu paketa.

Ili jednostavno popuniš On-Line formu klikom na LINK i čekaš da te mi pozovemo.

 

Još jednom ti se zahvaljujemo na svemu.

Družimo se i vidimo u ŠMEK-u.