rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1742 pregleda
0 komentara

POZIVAMO TE NA REGIONALNI FITNES KONGRES FIT SPOT

Ovaj novembar obeležiće regionalni fitnes kongres Fit Spot koji okuplja predavače iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Teme kongresa biće raznolike, tako da će svako moći da nađe nešto zanimljivo za sebe. Bilo da te zanima menadžment u fitnesu, zdrav način života i ishrane ili naučna istraživanja trenažnih procesa, ovo je mesto na kojem ćeš sigurno moći da dobiješ odgovore na sva pitanja. Fitnes tematika biće prilagođena svim ljubiteljima fitnesa bez obzira da li se fitnesom bave u profesionalne ili rekreativne svrhe.

KADA I GDE SE ODRŽAVA FIT SPOT?

Fit Spot će se održati od 23. do 25. novembra na Kopaoniku, u hotelu “Grand“.

ŠMEKERI NA FIT SPOTU

Među predavačima Fit Spota naći će se i tebi poznata šmekerska lica. Les Mills treneri Milan Ivetić i Jasna Nikolin, kao i Danijela Lalić, profesorka na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. 🙂

ŠTA TE SVE ČEKA NA KOPAONIKU

Kada smo rekli da će obeležiti mesec novembar, tako smo i mislili. Pored stručnih predavanja znamo da su Šmekeri i Šmekerke uvek raspoloženi i za zabavu, tako da će ti na raspolaganju biti svi sportski sadržaji hotela, Spa centar, a nismo ni na žurke zaboravili.

Imaćeš priliku da učiš i da se zabaviš. 🙂

Više o Fit Spotu, načinu prijave i predavanjima koja će se održati možeš saznati putem ovog LINKA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *