rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6218 pregleda
0 komentara

Premijerno u Šmeku: Les Mills Barre

Les Mills Barre je trening koji je inspirisao vežbače širom sveta. Osmišljen je da oblikuje i aktivira posturalne mišiće, ali pre svega pruža jedinstveno iskustvo vežbanja. Kombinujući zahtevne vežbe snage i eleganciju svojstvenu baletskim igračima, ovaj trening biće pravo osveženje za vežbače, kada žele da se vrate treninzima, nakon svakodnevnih obaveza.

Kao moderna verzija klasičnog baletskog treninga predstavlja 30 minutnu kombinaciju vežbi praćenih popularnim muzičkim hitovima – Les Mills Barre poziva vežbače da izraze svoju individualnost.

Kome je namenjen Les Mills Barre?

Ako si u potrazi za novim načinom vežbanja ili ti je važno da svoju jedistvenost izraziš kroz pokrete. Ako smatraš da elegancija nije slabost i da postoji lepota u snazi, obožavaćeš Les Mills Barre. Deluje jednostavno, ali zahteva disciplinu i fokus, zato, ako voliš izazove nemoj propustiti priliku da probaš ovaj trening.

Šta dobijaš trenirajući Les Mills Barre?

Ne zaboravi da su baletski plesači među najsnažnijim sportistima. Les Mills Barre kroz core trening i veliki broj ponavljanja osnažuje i oblikuje tvoje telo. Elegancija u pokretima nateraće tvoje mišiće da gore.

Les Mills Barre premijerno u Šmeku!

Ne čekaj ni trenutak više, već nam se pridruži na PREMIJERNOM Les Mills Barre treningu. Šmek će biti prvi klub na Balkanu koji će predstaviti Les Mills Barre i ponuditi ga svojim članovima. Sa vodećih svetskih pozornica ovaj trening stiže pravo u kod nas, 7. oktobra, od 20:15h.

Kako zakazati besplatan Les Mills Barre trening?

Obezbedi sebi mesto na treningu, jer nudimo ti mogućnost da probaš trening BESPLATNO, bilo da si član Šmeka ili tek planiraš da budeš.
Imamo još nešto za tebe…
Treniraj CEO OKTOBAR BESPLATNO!
Da, dobro vidiš!
Mesec dana Les Mills Barre treninga potpuno besplatno!
Ovog puta nemaš pravo na izgovore! Požuri i popuni online prijavu na našem sajtu, a zatim ćemo te kontaktirati i rezervisati mesto u prvom slobodnom terminu.

Šta još treba da znaš ukoliko poželiš da probaš Les Mills Barre

Šta da obučem za trening?

Potrebno je da poneseš odeću u kojoj ćeš se udobno osećati i u kojoj možeš sa lakoćom da treniraš. Takođe, neophodno je da poneseš i čarape, jer ti za ovaj trening patike ne trebaju.

Šta da ponesem na trening?

Svu potrebnu opremu (ne mnogo tešku) za pametno treniranje. Mi ti preporučujemo da poneseš baletanke u kojima ćeš trenirati, ukoliko nemaš ponesi čarape, flašicu sa vodom i peškir.

Nikada nisam bio na treningu baleta! Da li je to problem?

Naravno da nije! Potrebno je samo da pratiš svog instruktora koji će ti pomoći da lako i brzo savladaš pokrete. Budi redovan, posveti vreme i dođi na prva tri ili četiri treninga kako bi postao slobodniji u treniranju.

Koliko često mogu da posećujem treninge Les Mills Barre?

Iako ćeš već na početku, trenirajući jednom nedeljno, uvideti šta je zapravo Les Mills Barre i koje benefite pruža, pohađanjem tri časa nedeljno osetićeš poboljšanje u svakom smislu.

CTA_premijera

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *