rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

prolecna promocija

2445 pregleda
0 komentara

Prolećna Les Mills promocija stiže u Šmek!

Proleće je već tu, a to znači da se sa suncem i cvetovima na drveću i naše dobre navike ponovo bude! Ovo je sjajno za čuti jer u Šmek stižu NOVA prolećna izdanja Les Mills treninga.

Poseti nas 13. i 14. aprila i BESPLATNO probaj najnovija izdanja tvojih omiljenih treninga (a ako ti nisu omiljeni, sigurni smo da ćeš ih veoma brzo zavoleti). Sjajna muzika, jedinstvena, neopisiva atmosfera tokom treninga i naučno dokazana efektivnost Les Mills treninga razlog su zašto milioni ljudi širom sveta obožavaju ove treninge.

BESPLATNO isprobaj NOVA izdanja Les Mills treninga

Pratimo našu tradiciju i ove godine – tokom ova dva dana, treninzi su BESPLATNI za sve! Izaberi jedan (ili čak nekoliko) treninga i #MakeYourMove

SUBOTA 13. april

17:30 RPM
18:00 Les Mills Tone
18:50 Body Pump
20:00 Les Mills Grit Strength

NEDELJA 14. april

17:30 CxWorx
18:00 Body Attack
18:45 Body Balance
19:00 Les Mills Sprint
19:45 Body Combat
20:45 Les Mills Grit Athletic

Do našeg lepog vikenda, prati Šmekov tim instruktora na našem Facebook i Instagram profilu. Videćeš tek delić atmosfere koja te očekuje i zavirićeš u nova izdanja Les Mills treninga.

Premijerno na promociji – Grit Athletic

Ovo proleće u Šmek donosi još jedno iznenađenje – premijeru Les Mills Grit Athletic! Ovaj HIIT trening od 30 minuta je već počeo da osvaja svetsku fitnes scenu, a u Šmeku se možeš uveriti zašto je to tako.

Svi zainteresovani mogu da dođu i BESPLATNO treniraju.

Specijalni popusti važe za sve od 12. i 15. aprila

Ako ti se tokom promocije svide nova izdanja treninga i poželiš da se učlaniš, dobijaš 30% popusta na naš najpopularniji paket članstva Trening bez granica 90.

Ovaj popust jednako važi za naše članove za one koje požele da postanu članovi ili da obnove svoje članstovo, ukoliko su ranije trenirali u Šmeku.

Privilegovano članstvo u trajanju od godinu dana kao dodatni poklon

U periodu od 12. do 15. aprila uplatom ove ponude na poklon dobijaš i naše privilegovano godišnje članstvo. To znači da ćeš u narednih godinu dana, moći da koristiš privilegovane (niže) cene i sve druge pogodnosti.

Kako do mesta na besplatnim treninzima?

Ako želiš da #MakeYourMove i isprobaš NOVE Les Mills treninge, ili već imaš svoj omiljeni i želiš da među prvima isprobaš novo izdanje sa novom muzikom, novim pokretima, i nezaustavljivom pozitivnom energijom – prijavi se klikom na baner!

prolecna promocija

 

 

 

 

 

Vidimo se uskoro!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *