rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

5535 pregleda
0 komentara

Promena nakon koje nijedan trening neće biti isti

’’Ja ovo ne želim da radim!’’ je bila moja prva rečenica koju sam izgovorila nakon što nam je Milan pre par godina pokazao jedan snimak CX Worx-a. Pola sata razvlačiš expander i radiš trbušne pregibe, pa onda još kad si u onom hoveru otkazuje ti celo telo, toliko da se zapitaš da li si ti uopšte u formi i šta radiš svih ovih godina (?!). A ta pretpostavka je bila još gora jer sam tada već uveliko bila instruktor BodyCombata i smatrala sam da se moja fizička spremnost ne dovodi u pitanje.

U početku uopšte nije lako

I šta da vam kažem, šef je šef, on je rekao nema ko drugi – ja prihvatila i moja glava je bila u apsolutnom haosu narednih mesec dana dok smo se spremali da našim vežbačima po prvi put prezentujemo program CX Worx.

Svaki dan uvežbavanje, svaki dan nova upala mišića, onaj expander kao da je od kamena napravljen pa se ne razvači, ti se trudiš da ga razvučeš a u ogledalu vidiš da se ništa ne dešava. Pakao! Svaki dan sam ovaj program sve manje podnosila. Ali sam se pomirila da je to sastavni deo posla, ponekad moraš da uradiš i ono što ne voliš, nije sve sjajno i ne cvetaju ruže cele godine.

Moj prvi CXWORX trening

Prošla je premijera programa, ispraćena velikim brojem vežbača (neki od vas se možda i sećaju 🙂 ) i po njihovim izrazima sam mogla da zaključim da im je isto tako teško kao meni pre mesec dana. Da li mi je bilo drago?!Hm, pa i jeste, malo mi je bilo drago što su se i oni umorili i što je i njima bilo teško. Ali naši vežbači su sjajni, oni vole izazove i vole da se kvalitetno umore, i nastavili su da dolaze na CX Worx treninge.

Šta će vas najviše iznenaditi?

Ubrzo sam na sebi videla nenormalne promene, od bolje posture, preko savršenog stomaka do mnogo lakšeg vođenja svih ostalih treninga.
E to je taj momenat kada je u mojoj glavi kliknuo prepokret. Kada sam na sebi videla promene koje su detaljno opisane u skripti ovog programa, tada sam shvatila da CX Worx treba da bude osnova mojih treninga. I svaki dan ga sve više volim i svaki dan sam srećnija jer sam ta moja iskustva prenela na naše vežbače koji sada isto kao ja prolaze kroz transformacije i to vidljive!
To je ukratko bio moj CX prepokret. A da li ti imaš svoj? 🙂

 

Miroslava Radeta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs