rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2207 pregleda
0 komentara

PUTUJEMO U RIMINI NA NAJVEĆI FITNES SAJAM U EVROPI

Da li si za putovanje?

Šta kažeš na fitnes avanturu u junu?

Les Mills Srbija & BIH i turistička agencija Kompas nas vode u Rimini na najveći fitnes sajam u Evropi, na kojem se jednom godišnje okupljaju ljubitelji i prezenteri fitnesa iz celoga sveta, među kojima su i poznata Les Mills imena.

Putujemo u Rimini

Ove godine, Rimini Wellnes se održava od 2. do 6. juna. U tom periodu imaćemo priliku da vidimo prezentacije velikih fitnes brendova, te novosti i trendove iz oblasti fitnesa i opreme. Takođe, za posetioce biće održani treninzi svih popularnih fitnes koncepata koje će voditi poznati prezenteri.

Les Mills na Rimini Wellnes sajmu

Rimini Wellnes je važno mesto za razvoj grupnog fitnesa, zbog čega Les Mills, sa generalnim sponzorom Reebokom, zauzima centralno mesto na sajmu. Prošle godine je na sajmu predstavio binu na dva nivoa koja je prvi put viđena na ONE LIVE događaju u Stockholmu, a treninge su držali svetski poznati Les Mills prezenteri.

Zbog toga Les Mills Srbija & BIH želi da na sajmu poveže sve vežbače i instruktore iz regiona kako bismo razmenili iskustva, iskusili nove koreografije, upoznali Les Mills u drugačijem svetlu i dobro se zabavili.

Program i cena putovanja

Organizovan odlazak na fitnes sajam u Rimini planiran je od 2. do 6. juna 2016. sa polaskom Novog Sada i Beograda. Cena putovanja iznosi 159 evra i prilikom prijave plaća se 30% od ukupnog iznosa dok se ostatak plaća 15 dana pre polaska. Svi koji odluće da se prijave do 1. maja ostvariće pravo na popust od 10%!

Detaljan plan putovanja na Rimini Wellnes (koji uključuje i turistički obilazak Italije i Riminija kao poznatog italijanskog turističkog i kulturnog centra) možete da preuzmete ispod.

RIMINI_SMEK_program_putovanja_download

Kako se prijaviti za putovanje

Prijave za putovanje vrše se u Novom Sadu u turističkoj agenciji Kompas (Bulevar Mihajla Pupina 15, Novi Sad, putem online prijave na b.abjanovic@kompasnovisad.com ili pozivom na broj telefona 0648624908) i u Beogradu (Braće Jugovića 8, Beograd, s.radovanovic@kompasnovisad.com, s.sarajlic@kompasnovisad.com ili na telefon 011 2624193)

Kako je to izgledalo prošle godine?

Sudeći prema utiscima sa prošlogodišnjeg sajma u Riminiju, broju posetioca, opuštenoj atmosferi i energičnim grupnim treninzima koji su održani, čini se da je ljubitelja fitnesa sve više. OVDE pročitajte kako je to izgledalo prošle godine.

Pridružite nam se u fitnes avanturi na najvećem fitnes sajamu u Evropi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *