rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

4952 pregleda
0 komentara

Raznovrsnim treninzima do savršenih rezultata

Ako uvek idete na iste treninge, nećete se samo vi dosađivati. Dosađivaće se i vaše telo, a kada je telu dosadno, rezultati nisu onakvi kakvi očekujemo da će biti.

Količina kalorija koje sagorite tokom jednog treninga varira u zavisnosti od toga koliko puta ste već bili na tom treningu

Ako ste na treningu prvi put, vrlo je verovatno da će količina kalorija koje sagorite biti nešto manja. To se dešava zbog činjenice da su vam pokreti koje izvodite nepoznati i malo je verovatno da ih radite sa istim samopouzdanjem i snagom kao kada unapred znate šta radite. Već drugi put kada odradite isti trening, nivo sagorenih kalorija će se vratiti u normalu.

Ali posle toga, sve ide nizbrdo

Ako nastavite sa istim režimom treninga narednih tri do pet puta, količina kalorija koje sagorite će se smanjiti, a nakon toga i ostati ispod normale. Do ovog pada dolazi jer vaše telo zna šta da očekuje, i samim tim uči da svede potrošnju energije na minimum. Možda vi toga niste ni svesni, ali se automatski opuštate, a vašem telu trening postaje manje zahtevan.

Zbog ovoga morate konstantno da uvodite promene 

Ne morate da radite drugačije tipove treninga svaki dan da biste dobili najbolje rezultate (iako je to veoma dobra ideja), ali bi trebalo da pravite varijacije. Tu na scenu stupaju raznovrsne Les Mills opcije.

Svaki Les Mills program prati osnovnu strukturu, ali mi redovno pravimo varijacije tih programa, sa novom muzikom i različitim pokretima ili šablonima vežbi. Ova izdanja su tako dizajnirana da konstantno prave izazov za vaše telo, zaustave dosadu i dovedu vaše rezultate do najviše tačke.

Preuzeto sa www.lesmills.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs