rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

6296 pregleda
0 komentara

RPM: Uzbudljiv kao rolerkoster

Trening na biciklima tokom leta. Zvuči vam dobro, ali vam nije logično da po ovako lepom vremenu vozite bicikl u fitnes centru? Ono što možete da uradite na jednom RPM času teško da ćete uspeti vožnjom po gradu. Zašto? U pitanju je simulacija prirodnih puteva, preko blago brdovitih terena do izuzetnih uspona. I to samo u 45 minuta. Koliko bi vam vremena treba za takvu vožnju? I kada biste morali da ustanete ujutru? A efekti?

Mislim da vežbači ne bi izlazili iz RPM sale kada bi znali kakve rezltate mogu da očekuju! I to veoma brzo“, objašnjava instruktorka Violeta Nikolajević.

RPM je trening koji će vas zadovoljiti na nekoliko nivoa – sagoreće višak kalorija, napraviće od vas prave fitnes mašine i iznova i iznova vam podizati raspoloženje. Budući da postoji mogućnost podešavanja inteziteta treninga, na RPM mogu da idu svi. Ovaj program je osmišljen tako da uveća kardiovaskularnu izdržljivost, sagori masne naslage, zategne i oblikuju bokove, noge i zadnjicu, ali i poboljša rad srca i pluća.

A šta je ono što zbog čega se vežbači uvek vraćaju u RPM salu? Jedinstvena energija.

Muzika tokom ovog treninga ti zaista pruža povoljan vetar baš onda kada treba da istraješ. Jednostavno, simulirajući prirodne uslove od ravnog puta preko blago brdovitih terena do izuzetnih uspona doživećeš različite osećaje -od rasterećenja i slobode u nogama do izuzetne tenzije kada pomisliš da ce ti svi mišići popucati , ali to je samo osećaj koji ti donosi veliku promenu i snagu da uspeš u svom cilju.“, objašnjava instruktorka Slavica Šestić.

Za sve što je dobro moramo da se potrudimo, a ovo je trening na kojem će vam se trud vrlo brzo isplatiti. Efekti će vas iznenaditi, raspoloženje će vam se vidno poboljšati i bićete spremni za sve izazove.

Ako još uvek niste, isprobajte RPM. Možda baš ovo bude program zahvljujući kojem ste se zaljubili u fitnes 🙂

Preuzeto sa www.lesmills.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs