rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3379 pregleda
0 komentara

SAVRŠEN POKLON ZA OSMI MART NE POSTOJI

Da, dobro čitaš.

Možemo ti govoriti kako su treninzi jedini poklon koji vremenom dobija na vrednosti, kako minimalno ulaganje vremenom postaje sve vrednije, kako pozitivno utiče ne samo na fizičko, već i zdravstveno i mentalno stanje osobe…

Ali i dalje stojimo iza toga da savršen poklon ne postoji

Ne postoji, jer ne može ništa da zameni osmeh na licu kada osobu zagrliš, kada joj malim znacima pažnje pokažeš da je voliš, da si tu kada treba da budeš…

Ne može ništa da zameni duge, zajedničke šetnje, one ne neprijatne tišine u kojima samo ćutite, komuniciranje pogledom, osmehom preko kraja drugog prostora.

Ne može ništa da zameni vreme koje izdvojiš da tu osobu posetiš, da kažeš hvala, da uhvatiš za ruke, baciš šalu koju samo vi razumete.

I nije bitno da li ti je kroz glavu prošla sestra, devojka, svekrva, mama ili baka, baš toj osobi pokloni vreme, jer to je jedini poklon čija vrednost je neprocenjiva.

A što se treninge tiče

Bilo da želiš da ga pokloniš sebi, ili dragoj osobi sa kojom želiš da provodiš vreme u teretani, na grupnim ili da kombinujete zajedničke aktivnosti u fitnes centru, dajemo ti 20% popusta na sve mesečne pakete članstva.

Cene svih paketa videćeš OVDE.

 

P.S. popust važi samo za dame, kao i momke i devojke koji žele da uplate poklon vaučer.

I da, vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *