rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6405 pregleda
0 komentara

SLAVIMO 7. ROĐENDAN – Lucky7

Kao što smo već najavili, Lucky7 tematska je žurka u ŠMEK fitnes centru inspirisana igrama na sreću. Ovom prilikom želimo da te pozovemo na rođendansku žurku – kakvu do sada nismo imali.

Šta, ŠMEK pravi žurku?

Ništa novo i ništa neočekivano od nas, zar ne? Ali, ovaj put nećemo raditi treninge! Makar ne na način kako smo do sada.

Ovaj rođendan želimo da bude prava disko žurka, samo što umesto u nekom kafiću/splavu, okruženje će da budu sprave u teretani, tegovi, biće naravno i pića, hrane, torte… A atmosferu će da podigne i DJ.

Kada je rođendan?

Rođendansku žurku zakazujemo u subotu 18. septembra sa početkom od 19h. Održaće se u prostorijama ŠMEK fitnes centra i žurki može da prisustvuje ko god da želi.

Kako je vikend i kako razumemo da voliš sa društvom da izađeš, želimo da ti kažemo da je svo piće na naš račun, na RAČUN KUĆE – dakle, ne treba ti novac za piće, ne treba ti novac za ulaz na žurku, samo dođeš, poneseš dobro raspoloženje i uživaš i družiš se sa nama.

A možda i osvojiš vredne nagrade…

Tema večeri je kazino!

Lepo se obuci – košuljice, haljine, pantalone i dobra frizura – popuni bingo listić na infopultu i čekaj izvlačenje. Jer glavna nagrada je GODIŠNJI PAKET TRENINGA U ŠMEK FITNES CENTRU (Trening bez granice 360). A za razliku od mnogih igara na sreću, mi izvlačimo brojeve dokle god neko ne dobije glavnu nagradu.

A ako ti rulet i kartanje dobro idu, što ne okušaš sreću i nastaviš da skupljaš popuste koje možeš da iskoristiš na bilo koje mesečne pakete članstva? Drugačije rečeno, dokle god misliš da te sreća služi, možeš i da pokušavaš da izvučeš maksimalan popust. 😊

A ŠTA JE SA TRENINZIMA?

Pripremili smo nova izdanja ŠMEK treninga, ali ove godine nećemo da ih radimo za vreme žurke, već ćemo, počevši od 19. septembra, da ti ih predstavimo narednih sedam dana kroz kako bi svaki novi pokret bio pravilno i bezbedno izveden.

Tih sedam dana održaće se i DANI OTVORENIH VRATA, tako da će svako moći da dođe i besplatno proba sve ŠMEK treninge.

POSEBNA PONUDA?

Kako je celo veče drugačije od svih do sada, daćemo ti priliku da biraš da li želiš da iskoristiš popuste koje igrama na sreću sakupiš, ili želiš da uplatiš GODIŠNJI PAKET za 50% jeftiniji.

Dakle, ili iskoristiš popust koji osvojiš na igrama, ili uplatiš siguran popust od oko 50% na godišnji paket članstva u ŠMEK fitnes centru – TI BIRAŠ. 😊

I za sam kraj…

Kao i svih prethodnih godina i ove godine proglasićemo ČLANA godine. S tim što, ove godine ovu titulu nosi jedna osoba koja dolazi na grupne treninge, kao i jedna osoba koja je redovna u teretani. Pa bi bilo lepo da dođeš, jer ko zna, možda baš ti osvojiš ovu titulu.

Ukratko rečeno

  • Žurka je zakazana za 18.9. u 19h;
  • Ulaz, kao i svo piće su besplatni;
  • Taj dan se ne održavaju grupni treninzi – Ne treba ti oprema, već garderoba za izlazak;
  • S igrama na sreću skupljaš popuste koje možeš da iskoristiš na bilo koji mesečni paket članstva (tu ne spadaju polu-personalni i personalni treninzi);
  • Biraš ili sakupljeni popust, ili siguran popust od 50% na godišnju članarinu;
  • Dani otvorenih vrata, kao i promocija novih izdanja ŠMEK treninga održavaju se od 19.9. do 26.9.;
  • Izvlačenje glavne nagrade, kao i proglašenje ČLANOVA GODINE održaće se taj dan oko 22h;
  • Sve što ti je potrebno je dobro raspoloženje;
  • Atmosferu, pored tebe i članova ŠMEK fitnes centra, praviće i DJ La Costa;

Za sva dodatna pitanja, tu smo. Piši nam.

Zaprati nas na Instagramu za više informacija.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *