rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

12043 pregleda
0 komentara

ŠMEK AMBASADOR: DVE I TVOJA GRATIS

Koliko imaš prijatelja na Facebooku? A pratilaca na Instagramu? Računaj i društvo iz srednje, sa faxa i kolege s posla. Ne zaboravi na ekipu iz kraja. I da, ne brini, ne pravimo Šmek parlament, imamo nešto više kul za tebe. Hajde da postaneš Šmek ambasador i mesec dana treniraš besplatno, a prijatelji ti mogu pomoći!

POSTANI ŠMEK AMBASADOR

Hajde da u mixu strava treninga i lude atmosfere uživate i ti i tvoje društvo. Doživite najmoćnije treninge zajedno. Budite jedan drugom motiv i podrška. Znaš li šta je najbolja stvar? Ukoliko do kraja novembra meseca, dovedeš dva prijatelja koja nikada nisu trenirali u Šmeku, ti ćeš dobiti mesec dana besplatnog treniranja, kao i bespalatnu godišnju članarinu kojom ostvaruješ razne pogodnosti, a na raspolaganju su ti svi naši programi, u svim terminima. I tako postaješ Šmek ambasador!

ZA TEBE I PRIJATELJE JOŠ POKLONA!

Ne samo što ćeš ti dobiti mesec dana besplatnog treniranja, ukoliko dovedeš dva prijatelja da treniraju, svo troje ćete dobiti vaučer od 20% popusta na Reebok i Reebok Les Mills opremu na iFit webshopu.

DA LI MOGU POSTATI ŠMEK AMBASADOR IAKO NIKADA NISAM TRENIRAO U ŠMEKU?

Naravno da možeš. Dovoljno je da dođeš sa dva prijatelja koja će se takođe učlaniti i dobijaš GRATIS mesečni paket članstva.

JOŠ MESEC DANA BESPLATNOG TRENIRANJA ZA NAJ EKIPU

Strava vest! Ukoliko ti i tvoja dva prijatelja tokom novembra meseca imate najveći broj odrađenih treninga, dobićete svo troje još mesec dana besplatnih treninga.

Pokreni se i pokreni ekipu. Novembar je mesec kada ćeš još više zavoleti vežbanje! Dobar trening sa tvojim društvom plus besplatni paket članstva! Kako ti to zvuči?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *