ŠMEK Folder

POČNI PAMETNO PROGRAM

POČNI PAMETNO program zasnovan je na naučnim istraživanjima koji ti pomaže, ukoliko ga pratiš, da korak po korak zavoliš treninge i usvojiš ih kao zdravu naviku.

Odličan je za one koji bi da počnu redovno da treniraju, kao i za one koji to nisu dugo radili pa žele da se vrate na iste.

PROGRAM MOŽEŠ DA PREUZMEŠ OVDE

 

NABACI MIŠIĆE NE SALO

NABACI MIŠIĆE NE SALO je program namenjen svima koji žele da nabace mišićnu masu. Pogotovo osobama koje ne mogu da se ugoje.

Program je opšti i garantuje vidljive promene, ali moraš da razumeš da nije zamena za personalne treninge. Takođe, ni slučajno nemoj samostalno da dižeš kilažu koja je duplo veća od tvoje (Ukoliko ti imaš 80kg, gornja granica je 160kg). Svako ponavljanje radi uz asistenciju, ali za svako duplo teže od tebe bez asistencije nemoj ni da počinješ.

PREUZMI PROGRAM TRENINGA OVDE

OSAM NEDELJA DO VITKOG TELA

OSAM NEDELJA DO VITKOG TELA program je namenjen svima koji žele da smršaju, istope salo i vidno promene izgled sopstvenog tela.

 

Program je opšti i garantuje vidljive promene već nakon tri nedelje, ali samo uz redovnost u treniranju i pravilnim kombinovanjem namirnica.

PREUZMI PLAN TRENINGA OVDE

*Ukoliko ti treba savet oko ishrane, u okviru bilo kog paketa članstva u ŠMEK fitness centru dobijaš i konsultacije sa našim instruktorima.

NAJBOLJE ZA TVOJE NOGE I ZADNJICU

Muškarci najčešće preskaču Leg day, dok žene preteruju sa istim. Zato smo napravili vodič NAJBOLJE ZA TVOJE NOGE u kojem ćeš saznati koje vežbe i na koji način treba da radiš kako bi se videli efekti.

 

PREUZMI PRIRUČNIK OVDE

 

P.S. Iznenadićeš se jer ovde nisu navedene tipične vežbe za noge.