rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6866 pregleda
0 komentara

ŠMEK NA KROVU OD 4. MAJA

Šta je bilo, bilo je. Nećemo da ti dosađujemo sa pričom o virusu koji slušaš već više od mesec i po dana. Ono što je bitno je da se VRAĆAMO NA TRENINGEEEE!!!

A kako bismo ispoštovali apsolutno sve preporuke Vlade zbog bezbednosti članova i neophodnog rastojanja, mi ćemo grupne treninge da radimo na krovu.

Šta, ŠMEK na krovu?

Da, dobro čitaš. Otvoreno nebo iznad tebe, pogled na zgrade, blago pirkanje vetra i prostor od 2000 kvadrata, što je i više nego dovoljno da se ispoštuje socijalna distanca.

A znaš šta to znači? Znači da omiljene treninge u grupi radiš pod vedrim nebom i ne samo da utičeš pozitivno na svoje zdravlje, već i pripremaš kožu za letnje sunce, dobijaš boju, a prema brojnim istraživanjima i sagorevaš više kalorija, što nam je svima sada preka potreba.

Hoće li se svi treninzi održavati na krovu?

Na žalost neće. Ali BodyCombat, BodyAttack, LesMills Tone i BodyBalance sigurno hoće. Ostali treninzi će se održavati i dalje u sali, neke od njih ćemo kombinovati u zavisnosti od interesovanja.

Da li će se treninzi zakazivati?

Da, hoće. Kako bismo mogli da kontrolišemo situaciju i poštujemo sve mere bezbednosti, 24 sata ranije, u periodu od 18h do 20h, otvorićemo rezervacije treninga za naredni dan, uz napomenu da li se taj trening održava na krovu ili u sali. Ti ćeš svakako moći da vidiš koliki broj ljudi se prijavio i koliko mesta je ostalo do popune, a kako ne bi lutao/la po sajtu, link za prijavljivanje na treninge biće dostupan i na Facebook-u i na Instagram-u.

Da li to znači da mi treba drugačija oprema?

Ne, to znači da ti na standardnu opremu (udobna garderoba, patike i peškir), treba eventualno kačket, krema za sunce i ogroman osmeh na licu – Jer vreme je da se izađe iz kuće.

A šta je sa teretanom?

I teretana počinje sa radom.

Od 4. maja, svaki dan od 8h pa do sat vremena pre policijskog sata radiće i ŠMEK teretana.

Mi smo ceo fitness centar dezinfikovali, pripremili sva neophodna sredstva za bezbedan i nesmetan rad, na tebi je da obavezno poneseš opremu, druge patike i peškir, kao i da poštuješ propise koji ti se kažu u fitness centru, ali i druge članove.

SEDAM DANA BESPLATNO

Svi koji žele da dođu da probaju treninge u ŠMEK-u besplatno i da dođu na nove lude fitness žurke koje ćemo da radimo na krovu, mogu to da urade tako što će popuniti formular na LINK-u.

KLIKNI-DA-SE-PRIJAVIS

Ono što je bitno je da do sada nisi bio/la kod nas na treninzima, a besplatnih sedam dana važi i za teretanu i za grupne treninge.

Ostatak, nastavljamo sa druženjem i pozitivnom energijom i to na krovu. A da bude još zanimljivije, odmah počinjemo sa najnovijim LesMills izdanjima.

Jedva čekamo da te vidimo ponovo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *