rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6242 pregleda
2 komentara

Šmek na otvorenom

Budimo Novosađane. Vreme je za Prepokret!
Tokom leta svi želimo da se odmorimo i opustimo. Ipak, onaj dobar osećaj nakon treninga i zadovoljstvo rezultatima je nešto što će sigurno ulepšati vaše letnje dane. Ovog leta se selimo iz Šmeka, ali samo na kratko.

Svake subote ćemo vežbati pod otvorenim nebom!

Treninzi su besplatni za sve! Svi već vrlo dobro znamo koliko je fizička aktivnost bitna. Ipak, u Novom Sadu je aktivno samo 7 odsto stanovnika. To znači da je u našem gradu fizički neaktivno oko 450 000 ljudi!
Možemo da razumemo da se leti zbog visokih temperatura teže odlučujete na dodatnu fizičku aktivnost. Ali i da vam je jednostavno teško da počnete.
Zato su ovi treninzi BESPLATNI i otvoreni za sve! I zato se održavaju u okruženju u kojem ćete se osećati najopuštenije i najprijatnije. U okruženju u kojem će vam biti najlakše da se pokrenete, ali i da se zaljubite u fitnes i promenite svoj život. Na bolje.

Držaćemo treninge u koje se ljudi zaljubljuju na prvi pokret

Naši, Les Mills treninzi. Planetarno popularni grupni fitnes koji okuplja više od šest miliona ljubitelja fitnesa širom sveta. Prvi put čujete za Les Mills programe? U pitanju su treninzi zbog kojih ćete, ako već niste, zavoleti fizičku aktivnost. Obećavamo vam .
Naši instruktori će svake subote od 19 časova držati BodyBalance, a u 19:30 GRIT.

BodyBalance sa Jacom i Suzom u Limanskom parku

Tokom letnjih večeri svi želimo da provodimo što više vremena napolju i da se opustimo. BodyBalance će nam ispuniti i jednu i drugu želju. Ovaj trening će ojačati vaše telo i um. Učiniće da se osećate još bolje. Ukoliko nikada niste probali BodyBalance, treba da znate da je u pitanju trening koji predstavlja mešavinu joge, pilatesa i tai čija. Program sa kojeg ćete se vratiti kući relaksirani, opušteni i srećni.

A šta ćemo raditi na Đačkom igralištu?

Ljubitelji intezivnijih treninga imaće priliku da na Đačkom igralištu rade Grit Cardio. Činjenica da je u pitanju HIIT (High Intesity Interval Training) trening znači da vaše telo sagoreva kalorije i satima nakon treninga, a sa njima i suvišne masti. Ovo je trening na koji ćete se, oduševljeni rezultatima, iznova i iznova vraćati. Niste sigurni da li ćete izdržati? Naše instruktorke Sofija i Violeta su tu da vas bodre i motivišu.

Treba samo da se pojavim?

Sve što treba da uradite je da obučete vašu omiljenu opremu. Ako dolazite u Limanski park na BodyBalance ponesite prostirku za jogu, peškir za plažu, nešto što će vam olakšati vežbanje na travi.
A ako dolazite na Grit, treba vam samo borbeni duh. I puna flaša vode.

Pratite naš Facebook event i ostanite sa nama. Jer ovo je nešto posebno. Nešto će ojačati vašu volju i pomoći vam da postanete pravi fitnes zavisnici. Čak i tokom leta.

Hajde da zajedno napravimo razliku. Hajde da probudimo Novi Sad. Sada je vreme za promene!

2 Komentara za “Šmek na otvorenom”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *