rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2521 pregleda
0 komentara

ŠMEK NE RADI, ONI OPET IDU NA QUARTERLY

Svaka tri meseca isto obaveštenje – Šmek neće raditi, instruktori opet idu na neki Quarterly. Eto ga opet, a ti se taman ušemio. Body Pump, Body Attack, CX Worx, Body Combat, pa opet Body Pump. I baš tog dana kada bi da dođeš – zatvoreno. Šta uopšte oni rade tamo tako često?

ŠTA JE QUARTERLY?

Sigurno si već čuo da iza Les Mills treninga stoje na stotine naučnih istraživanja koja menjaju živote više od 10 miliona ljudi širom sveta. Da bi se sva ta nauka implementirala u tvoj omiljeni trening, instruktori moraju da se upoznaju sa inovacijama.

Ono što takođe znaš, jeste da se izdanja treninga menjaju na svaka tri meseca kako nikome ne bi dosadila, kako se telo ne bi naviklo na poznate vežbe i kako bi promene došle brže. A kako da instruktori tebi prezentuju nove vežbe ako ih i sami nisu naučili?

E, tome služi Quarterly. On postoji kako bi ti uživao u treninzima i brže došao do rezulata. Zato ne gledaj na to kao na preskočen trening, već kao na bolje treninge koji stižu.

QUARTERLY U SPENSU 1. APRILA

Ovog puta, ideš zajedno sa svojim instruktorima na Quarterly! Kad i gde? Znaš već. 🙂 Na Les Mills Live Serbia, koji je zakazan za 1. april u Spensu. I zaista, Šmek 1. aprila stvarno neće raditi, ali tog dana ćeš trenirati sa stotinama drugih Les Mills kolega vežbača zaljubljenih u grupni fitnes.

Nije loša zamena, zar ne? 🙂

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *