rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6320 pregleda
0 komentara

ŠMEK SLAVI PETI ROĐENDAN

Pet godina, 1825 dana, 9125 treninga, nebrojeno mnogo truda, osmeha, napora i druženja… Zajedno smo postavili ciljeve, zajedno se trudimo da ih ostvarimo i želimo da još dugo nastavimo da se uz treninge ovako dobro zabavljamo.

Zato te pozivamo da u nedelju, 22. septembra, u 17h dođeš u ŠMEK fitness centar kako bi proslavili naš peti rođendan.

Ne znamo koliko znaš, ali 9125 nije ni malo mali broj, šta više, to je prosek sati koje čovek provede spavajući tokom svog života. To je broj dana koji je u rangu sa 25 godina i znaš šta, zajedno sa tobom smo, zahvaljujući tom broju, za samo pet godina uspeli da sagorimo više od 912.500.000 kalorija.

A šta to znači? To znači da jedna torta tog 22. septembra, tu oko 19 časova i 10 minuta, može da se pojede bez ikakvog problema. Šta više, sok, grickalice, mafini, kokteli… Sve smo to zajedno zaslužili. I znaš šta? Kalorije koje unesemo ćemo taj dan sigurno i sagoreti – Ipak ćemo imati popularne fitness žurke kao što su BodyPump, BodyCombat, LesMillsTone i CXWorx.

Kako bi žurke bile još bolje, pozvaćemo naše kolege i iz drugih fitness centara da dođu da zajedno sa Mimom, Džonijem, Lenkom i Milošem vode ove popularne treninge.

A kakva bi to žurka bila kada ne bi bilo iznenađenja? Nećemo odmah da ti otkrivamo šta je u pitanju, moraćeš malo da čekaš. Ali, ne brini, svideće ti se jer će se prvi put nešto drugačije održati.

Što se poklona tiče, sve što doneseš nama mi ćemo to odneti u Svratište za decu. Zato, ukoliko donosiš poklon, neka on bude u vidu sveske, olovke, garderobe, slatkiša… Sve što misliš da će decu ovog udruženja obradovati.

A naš poklon tebi je posebna ponuda u kojoj koliko god da uplatiš meseci treniranja, toliko isto dobijaš na poklon. I po prvi put, ukoliko uplatiš godinu dana treniranja, drugu godinu dobijaš gratis – O ovome uskoro više.

I da ne zaboravimo, na žurku možeš da povedeš koga god želiš – Plus jedan, dva, tri… Uračunati su uz ovu pozivnicu.

Zato, čekamo te 22. septembra u 17h na našoj tradicionalnoj ŠMEK rođendanskoj žurci.

rezervisi-mesto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *