smek-core
  • Oblikujte stomak

    noge i gluteus

  • Uvećava

    core snagu

  • Popravlja

    držanje

Svaki trening podrazumeva besprekornu tehniku i svest o značaju svakog pokreta, tako da ćeš, pored toga što ćeš ga osnažiti, ujedno i upoznati svoje telo.

Benefiti

ŠMEK Core je program koji za kratko vreme donosi rezultate, čini tvoje mišiće snažnim, a tebe fit – da zbog snažnih core mišića imaš „six pack“.

Nauka koja stoji iza programa ŠMEK CORE

Ovaj program fokusiran je na torso i na mišiće koji povezuju gornji i donji deo tela. Idealan je za zatezanje stomaka i zadnjice, za unapređenje funkcionalne snage, kao i za predupređenje povreda.

Saznaj više o načinu na koji tvoje telo funkcioniše tokom ŠMEK Core treninga

U kakvoj formi je potrebno da budem ako želim da vežbam ŠMEK Core?

Ovaj program odgovara svim godištima, sposobnostima i fitness nivoima. Pokreti su jednostavni, a opcije omogućuju da biraš intenzitet koji ti odgovara. Vrlo brzo osetićeš benefite poboljšanog kardio i funkcionalnog fitnes nivoa. Probaj i osetićeš sve što smo ovde napisali.

Koliko puta nedeljno bi trebalo da vežbam ŠMEK Core?

Ovo je, takođe, jedan od treninga koji smeš da radiš svaki dan, ali da bi se mišići stomaka oblikovali i da bi „six pack“ došao do izražaja, moraš da odmoriš minimum 72h između treninga, tako da tri puta nedeljno biće ti sasvim dovoljno.

ŠMEK Pump

Lepo oblikovani mišići i snažno telo

Saznaj Više

ŠMEK TONE

Srednji intenzitet za najbrže rezultate

Saznaj Više

Ostali treninzi

Pogledaj ostale treninge