rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4188 pregleda
0 komentara

Šmekeri idemo na drugi Reebok X-challenge

Hej Šmekeri, stiže vam novi Reebok X-Challenge, što znači da vam se sprema još jedan veliki Les Mills izazov. Prošle godine na Reebok X-Challengeu bili ste izazvani da pokažete svoje najbolje plesne pokrete uz Body Jam i i Sh’bam u sjajnom ambijentu Bitef Art Cafea, koji je savršeno odgovarao ovom plesnom izazovu. Znate li šta vam se sada sprema?

NOVI IZAZOVI

Ove godine X-Challenge donosi nove izazove i obradovaće one Šmekere koji na treningu vole da potroše što više kalorija i da se dobro oznoje. Biće to dva kardio treninga visokog intenziteta koji kombinuju elemente atletskih vežbi. Znate li o kojim treninzima pričamo? Da, u pravu ste, to su Grit Cardio i Body Attack. Vaša dva treninga visokog intenziteta, zato budite spremni na pravi izazov jer će Grit Cardio trajati 30 minuta, a Body Attack 55 minuta. Šmekeri, jeste li spremni da prihvatite oba izazova?

reebok_x-challenge_vest_baner_slika_tekst

KADA I GDE ME ČEKA?

U subotu, 26. novembra X-Callenge će okupiti sve vas koji volite Les Mills treninge, koji znate šta znači vežbanje u grupi uz nabolje muzičke hitove. Zato spakujte opremu i pridružite se najboljoj ekipi.
Kako je prošle godine ambijent bio posebno biran da bi odgovarao izazovu, tako će biti i ove godine. Grit Cardio i Body Attack ćete moći da doživite na poseban način u Atletskoj dvorani u Beogradu, gde se za takmičenja spremaju i neki od naših najboljih sportista. Zamislite sebe kako savladavate izazov na stazi kojom trči Ivana Španvić. Biće to sigurno jedno neverovatno iskustvo.

KAKO MOŽETE DA SE PRIJAVITE?

Učešće na Reebok X-Challenge je otvoren za sve, dok se BESPLATNO učešće može obezbediti klikom na baner ispod.

reebok-x-challenge_vest_baner_za-prijavu

Više o Reebok X-Challengeu možete saznati putem ovog LINKA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *