rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3782 pregleda
0 komentara

ŠMEKERI U CENTRU OKUPLJANJA MLADIH IZ CELOG SVETA

Uskoro ponovo treniramo na otvorenom i to u atmosferi petog regionalnog sajma omladinskog turizma – OPENS Youth Fair 2016 – koji će biti održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 05. i 06. jula, neposredno pred EXIT, kada naš grad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.

OPENS Youth Fair će na jednom mestu okupiti sva najatraktivnija mesta u regionu, najrazličitije festivale i manifestacije. Trg slobode i Katolička porta za vreme sajma postaju epicentar zabave i druženja, pa će tako posetioci moći da osete adrenalin ako se oprobaju u nekom od predstavljenih sportova, zaplešu ili se upuste u avanture novinarskog posla u medijskom kutku, uz mogućnost informisanja koji bi fakultet mogli da studiraju. Kako se putovanje ne može zamisliti bez muzike, OPENS Youth Fair 2016. sprema još jedno spektakularno izdanje muzičkog programa – GET EXITed. Publika će se oba dana sajma, u večernjim časovima, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti provoditi na svirkama najatraktivnijih izvođača regiona.

YOUTH_FAIR_baner_vest_02

Novi Sad će uoči EXIT festivala, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti odisati pozitivnom energijom, a želja organizatora je da se upravo te vibracije prenesu i na sve ostale manifestacije i događaje koji slede tokom leta u Novom Sadu i regionu.

Šmek će biti deo Youth Fail festivala u sredu, 6. jula kada ćemo u Katoličkoj porti zajedno trenirati Bodyattack. Svi su pozvani!

Sve aktuelnosti i novosti, listu izlagača, ispratite na zvaničnom sajtu i Facebook profilu Youth Fair.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *