rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4788 pregleda
0 komentara

SPECIJALNA POGODNOST ZA UČLANJENJE TOKOM ZIMSKE LES MILLS PROMOCIJE

Sada je već dobro znano da će se Zimska Les Mills promocija u Šmeku održati 10. i 11. februara. Drugi vikend februara biće ispunjen treninzima, zabavom, druženjem i neverovatnom fitnes energijom, koja je zaštiti znak Les Mills promocija.


Tokom ta dva dana treninzi će biti BESPLATNI za sve vas koji želite da posetite Šmek i probate Les Mills treninge, ali to nije jedina lepa vest koja prati zimsku Les Mills  promociju.

Specijalna pogodnost za učlanjenje

Kako je zimska Les Mills promocija najveća od svih i da budemo iskreni omiljena mnogim članovima Šmeka,  jer su baš tada započeli svoje fitnes putovanje pripremili smo i specijalnu pogodnost NAJPOVOLJNIJU od svih.

3+2 gratis

Ukoliko od 9. do 12. februara odlučiš da se učlaniš, obnoviš ili produžiš svoj paket članstva, savetujemo ti da izabereš paket pod nazivom Trening bez granica 90, jer ćeš uz njega dobiti još 60 dana gratis.

Drugim rečima, treniraćeš narednih 5 meseci, a plaćaš samo tri.

Kako ovo izgleda u brojkama?

Treniraćeš narednih 5 meseci kada želiš, koliko god želiš, bilo koji od naših 14 treninga za svega 1.980 dinara mesečno.

Nismo se šalili kada smo rekli da će biti najpovoljnija od svih. 🙂

Ko može da uplati našu posebnu ponudu?

Već smo napisali – apsolutno svi, ali hajde još jednom da ponovimo, jer znamo da uvek sledi pitanja:

”Je l’ ovo i za nas koji već treniramo?”  🙂

”Ako nisam vaš član mogu li i ja da iskoristim ovu pogodnost?“

Da, da i da! Ova ponuda je i za vas koji već trenirate, i za vas koji ne trenirate, a želeli biste da počnete, i za vas koji ste pravili pauzu i sada želite da se vratite.

Potrebno je samo da imaš privilegovano članstvo koje iznosi svega 1.000 dinara za period od 12 meseci i pored ove donosi ti razne druge pogodnosti.

Ukoliko bi želeo prvo da probaš treninge pre nego doneseš odluku, klikni na baner  na kraju ovog teksta i zauzmi svoje mesto na treninzima koje želiš da probaš tokom promocije.

Ukoliko ti sve bude ok, ovu pogodnost možeš iskoristiti i dan nakon završetka promocije tj. do 12. februara 2018.

P.S. Zbog ograničenja kapaciteta, broj paketa koji će biti na ponudi je ograničen. Zadržavamo pravo da prekinemo prodaju po sniženim cenama i pre 12. februara ukoliko dođe do popunjenosti kapaciteta Šmek Fitnesa.

Rezerviši mesto

Ukoliko se do sada nisi prijavio i rezervisao mesto za BESPLATNO učešće na Zimskoj Les Mils promociji, klikni na baner ispod popuni online formu i vidimo se u Šmeku.

cta banner - prijava na događaj

Osvoji Reebok opremu

Zaljubi i svoje prijatelje u fitnes! A mi ćemo nagraditi tvoju dobru volju da ih dovedeš baš u Šmek! prijavi i povedi prijatelje na promociju i možeš da osvojiš vrednu nagradu. Više saznaj klikom na baner ispod.

osvoji_reebok_opremu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *