rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3441 pregleda
0 komentara

Šta je šmekerski?

Ovog meseca nastavljamo sa zanimljivim fotografijama na Instagramu i nagrađujemo sve koji nam se pridruže.

Šta je Šmekerski?

U februaru nas zanima, šta je za tebe #SMEKERSKI?

Da uradiš nešto drugačije ili nešto čega si se uvek stidio da uradiš? Da uradiš stoj na rukama ili skočiš više nego što si ikada skočio? Da staviš crveni karmin na usne ili na trening obučeš topić?

Da odvedeš devojku ili momka na neko lepo mesto? Da šetaš kraj Dunava i čekaš proleće? Da ne uradiš ništa posebno tog dana, a svejedno uživaš u životu?

Šta je tebi šmekerski? Pokaži i ostvari popust na treniranje.

Postavi fotografiju onog što je tebi šmekerski na Instagram i osvoji 20% popusta na mesečni paket članstva TRENING BEZ GRANICA 30. 

Svake nedelje do kraja februara, odabraćemo jedan dan za šmekerske fotografije. Prati nas na Instagram i Facebook stranici i tog dana podeli sa nama svoju šmekersku fotografiju. Postavi je na Instagram sa hashtagovima #smekerski i #smekfitness i taguj nas sa @smekfitness.

Svi koji tog dana u Šmeku pokažu šmekersku fotografiju sa zadatim tagovima, DOBIĆE 20% POPUSTA NA TRENING BEZ GRANICA 30 (mesečni paket članstva uz koji treniraš koliko želiš, kad želiš i koji god od naših 14 treninga želiš).

Kad počinjemo i do kad traje?

U četvrtak, 11. februara će biti prvi dan za šmekerske fotografije. Nakon toga ćemo svake nedelje do kraja februara odabrati po jedan dan u kojem možeš da osvojiš 20% popusta na paket članstva.

Zaprati nas na našem Instagramu

Šmekerske fotografije možeš postavljati bez obzira na to da li si već član Šmeka ili nisi. Zaprati nas na našoj Instagram stranici OVDE i pokaži nam:

Šta je #SMEKERSKI.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *