rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6321 pregleda
0 komentara

Šta ti donosi jesenji raspored treninga u Šmeku?

Vreme je da doneseš odluku da treniraš, vratiš se treninzima ili nastaviš da treniraš još jačim tempom nego do sada, napraviš plan vežbanja i kreneš da ostvaruješ svoje jesenje ciljeve.

Slušajući tvoje želje, rešili smo da ti olakšamo treniranje i napravimo plan umesto tebe! Tvoje je samo da ga pratiš i uzmeš maksimum iz svih pogodnosti i novih izdanja koje smo ti pripremili.

Jutarnji termini treninga

Kako smo saznali da se raduješ treninzima pre posla, fakulteta, škole ili svakodnevnih obaveza i želiš da u svoju jutarnju rutinu ubaciš treninge, odlučili smo da vratimo jutarnje treninge u Šmek, i poželimo dobrodošlicu starim, dobrim navikama.

Treninzi će biti u terminima koje ste tražili i biće ih ukupno 45 u nedeljnom rasporedu, a još jedna sjajna vest je da vraćamo treninge subotom prepodne.

Zbog velikog interesovanja za GRIT treninge, u jesenjem rasporedu naći će se i tri termina GRIT-a radnim danima.

Kada počinje novi raspored?

Novi raspored kreće odmah nakon promocije jesenjih izdanja, koja će se održati 6. i 7. oktobra, drugim rečima od 8. oktobra kreće jesenji raspored, kao i prvi jutarnji termini.

Raspored treninga već sada možeš da vidiš na našem sajtu, tako što ćeš izabrati datum, 8. oktobar ili ga možeš preuzeti sa linka koji se nalazi na kraju ovog teksta.

Treniraj Body Pump i CX WORX skoro svaki dan

Sada više nemaš izgovor da propuštaš najtraženije treninge u Šmeku. Jesenji raspored pruža ti mogućnost da treniraš u Šmeku Body Pump u 8 termina nedeljno, a CX WORX u 9 termina nedeljno. Uz pokrete novih izdanja ostvarićeš bolje i efektivnije rezultate.

Novi trening Les Mills Barre

Planiraj drugačiji fitnes uz novi način vežbanja u Šmeku.

Isprobaj Les Mills Barre, PREMIJERNO u Šmeku, 7. oktobra, a zatim imaćeš priliku ceo oktobar da treniraš BESPLATNO ovaj trening i upustiš se u pravu Les MIlls Barre avanturu.

Les Mills Barre je tu da te uvede u priču modernog, baletom inspirisanog treninga.Nezamenjivi, inspirišući pokreti i nova muzika pomoći će ti da obilkuješ svoje telo i vratiš se u kondiciju vrlo brzo. Fokus, disciplina i elegancija u pokretima su glavne odlike ovog sjajnog treninga.

I ne zaboravi…

Ovog vikenda, 6. i 7. oktobra, stižu nova izdanja treninga u Šmeku. Poseti nas i BESPLATNO probaj jedinstvene treninge, a pored toga, čekaju te i specijalne pogodnosti za učlanjenje.

Više informacija o jesenjoj promociji saznaj na sledećem linku ili rezerviši svoje mesto online prijavom da besplatno probaš nova izdanja treninga.

CTA-baner

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *