rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6768 pregleda
4 komentara

ŠTA TI DONOSI OKTOBAR U ŠMEKU?

Tvoje potrebe i zahteve konstantno osluškujemo s namerom da prilagodimo kvalitet rada tvojim željama. Tokom leta rezimiramo ono što se dešavalo prethodnih godinu dana kako bismo novu sezonu započeli još boljim idejama. Šmek u oktobru ulazi u treću godinu rada i novu fitnes sezonu. Shodno tome, pripremili smo mnoštvo noviteta, a za tebe izdvajamo:

• Novi paketi članstva (Moj Dolazak, Moj Trening, Trening, Trening Bez Granica Vikend)
• Novi raspored treninga
• Nova izdanja LesMills treninga (Jesenja promocija)

MOJ DOLAZAK

Ukoliko zbog obaveza na poslu ili na fakultetu nisi u mogućnosti da organizuješ redovno treniranje na nedeljnom nivou, ili ukoliko si često van Novog Sada, ali želiš da treniraš kada si u gradu, paket Moj dolazak je idealan za tebe.

Ono što će paket članstva Moj Dolazak razlikovati od našeg najpopularnijeg paketa članstva Trening Bez Granica 30, jeste to da će dolasci moći da se iskoriste u periodu od 60 ili 90 dana.

Jedan dolazak podrazumevaće da možeš uraditi više treninga koji su tog dana na rasporedu.

MOJ TRENING

Treniranje u Šmeku ti nije jedina fizička aktivnost? Ukoliko pored Šmekovih treninga imaš i druge fizičke aktivnosti (fudbal, košarka, teretana), ovaj paket će biti odličan izbor za tebe.

Paket članstva Moj trening podrazumeva da imaš određeni broj treninga koji se mogu iskoristiti u predviđenom vremenskom periodu.

Ako uzmemo kao primer paket članstva Moj Trening 8, to podrazumeva da imaš 8 treninga koje možeš iskoristiti u periodu od 60 dana. Drugim rečima, jedan trening nedeljno u Šmeku po tvom izboru, jedan basket sa drugarima i jedan odlazak na bazen, u potpunosti će zadovoljiti neophodan minimum fizičke aktivnosti na nedeljnom nivou.

TRENING

U svetu je sve popularniji “Boutique model“ kupovine treninga. Shodno tome, želeli smo da omogućimo da na isti način treniraš i u Šmeku. Ovaj model podrazumeva da dođeš u Šmek, izabereš šta danas želiš da treniraš i to platiš.

Ljubitelj si Les Mills programa, boraviš par dana u Novom Sadu i ne želiš da propustiš omiljeni Body Pump? Doći ćeš do nas, uplatićeš samo jedan trening i osetiti nadaleko poznato gostoprimstvo i pozitivnu energiju Šmeka, verujemo da će zbog ovoga Šmek biti tvoj izbor svaki put kada svratiš u Novi Sad.

TRENING BEZ GRANICA VIKEND

Primetili smo da je vikend nekima od vas omiljeno vreme za trening. Možda zato što tokom vikenda imaš više vremena, ili možda zato što ga provodiš u Novom Sadu, a tokom nedelje radiš u nekom drugom gradu, ili ti se jednostavno vikend najbolje uklapa sa planiranim aktivnostima. Shodno tome, kreirali smo novi paket članstva Trening Bez Granica Vikend, dok smo broj treninga koji će se održavati vikendom, povećali za više od 50%.

NOVI RASPORED ZA NOVU FITNES SEZONU

Pisali ste nam da na pojedinim trenizima ima dosta vežbača i da je ponekad nemoguće imati svoje mesto na treningu. Znamo da je nekada bilo neophodno doći i do sat vremena ranije. Svesni smo da to nije nimalo lako ukoliko imaš poslovne obaveze, bebu kod kuće, obaveze na fakultetu i planirano vreme za učenje. Shodno tome, u novom rasporedu povećali smo broj treninga koji najviše posećujete. Ono što je novina, jeste da će se tvoj omiljeni trening Body Pump naći čak 9 puta u nedeljnom rasporedu, što znači da će se određenim danima održavati i 2 puta u toku jednog poslepodneva.

CYCLING PROGRAMI SVAKOG DANA

Pored Body Pumpa primetili smo da su RPM i SPRINT mnogima omiljeni treninzi. Stoga smo odlučili da se Cycling programi, koji su do sada održavani 4 puta nedeljno, održavaju svaki dan. Ali to nije sve, ukoliko u toku sezone ovi treninzi budu sve traženiji i posećeniji, što verujemo da hoće, spremni smo da povećamo broj Cycling treninga i u toku jednog dana. Ustvari, naša želja je da imamo jednak broj termina u Studiju 1 i u Cycling studiju. Da li si spreman da prihvatiš izazov?

NOVA SEZONA, STARE CENE

S obzirom na veliki broj programa i termina koje nudimo, neretko smo dobijali pitanja putem e-maila i uživo: Da li će Šmek paketi članstva poskupeti?

Ovim putem želimo da odgovorimo svima vama koji ste pitali ili želite da pitate, CENE OSTAJU ISTE.

Uvođenjem novih paketa Moj trening i Moj dolazak, nekima će treniranje u Šmeku biti i povoljnije u odnosu na ranije.

OKTOBAR VAM DONOSI NOVA LES MILLS IZDANJA

Vi koji ste deo Šmek priče sigurno iščekujete promociju koja donosi nova izdanja Les Mills treninga. Vi koji niste, a želite da zavirite u Šmek, pored novih izdanja, promocija donosi i BESPLATNE TRENINGE, zabavu i druženje, kao i posebnu ponudu.

NISMO ZABORAVILI NI STUDENTE

Znamo da su septembar i jedan deo oktobra izuzetno intezivni za sve vas koji studirate, veliki broj ispita, neprespavane noći, stres i sve ono što nosi studentski život.

U drugoj polovini oktobra sve se to polako završava. Znamo da će ti treninzi biti preko potrebni kako bi novu studentsku godinu započeo pun elana. Stoga, pored nižih cena koje imamo za studente, druga polovina oktobra donosi i Fitnesijadu, o kojoj ćemo uskoro više pisati.

Vidimo se Šmeku, na tvojim omiljenim treninzima i nastavi da iznosiš svoje želje, primedbe i sugestije, jer je to najbrži način da postanemo bolji, a ti zadovoljniji.

4 Komentara za “ŠTA TI DONOSI OKTOBAR U ŠMEKU?”

  • Smek Fitness

   Draga Radmila,

   Novi raspored treninga biće aktuelan od 17.oktobra, a već od sledeće nedelje moći ćete na našem sajtu, u delu raspored da pogledate nove termine treninga.

   Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *