rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2057 pregleda
0 komentara

Budi sa Suzom i Marijanom na Reebok X-CHALLENGE-u

Šmekeri, u okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok vas poziva da učestvujete u trećem „X-CHALLENGE“ treningu koji će vas ovog puta izazvati u plesu. Ono što je posebno jeste da će biti održani nama omiljeni Les Mills BodyJam i Sh’bam, a trening će voditi naše Suza i Marijana, sa koleginicama koje ste upoznali na promocijama – Renatom Spasojević i Bojanom Tatić. Izazov se održava 25. juna u 19h u Bitef Art Cafe-u, u Beogradu.

Učesnike izazova očekuje nesvakidašnje dance iskustvo, jer će jedne od najpopularnijih svetskih plesnih treninga, Les Mills BodyJam i Sh’bam, moći da dožive u drugačijoj atmosferi – u noćnom klubu uz ritam najboljih muzičkih hitova.

Učešće na ovom izazovu ostvaruje se prijavom putem Reebok.rs sajta, klikom na OVAJ LINK

Trening će započeti Sh’bamom koji podiže raspoloženje i uz koji vrlo lako zaboravite na činjenicu da vežbate, a Suza i Renata nam pišu po čemu su to Sh’bam i BodyJam posebni.

Sh’bam je zabavan plesni trening uz koji se vezuju hitovi sa top lista – kombinacija dens muzike koja se sluša po klubovima širom sveta, remiksa starih hitova i modernizovanih latino ritmova. Svaki čas je jedinstven. To ga čini izuzetno zabavnim i društvenim načinom vežbanja. Pokreti su jednostavni, zato je odličan način da oslobodite zvezdu u sebi, čak i ako niste skloni plesu. Uz moderne zvukove i pokrete, ovo je jedan od „najvrelijih” (najstrastvenijih) fitnes pokreta – istakla je Renata Stanojević.

Nakon toga vežbače očekuje BodyJam program koji predstavlja fuziju novih plesnih stilova, uglavnom street i urbanih pokreta.

Ovaj program spaja nove stilove sa novim muzičkim hitovima (House, Hip–Hop, Drum’n’Bass, Trap, svi stilovi elektronske muzike) i pruža osećaj kao na najboljim svetskim muzičkim festivalima. Zbog pokreta, ritma i osećaja na treningu, ovaj trening daje osećaj moći i snažno budi samopouzdanje – izjavila je Suzana Skenderoski i pozvala sve da se što pre prijave i prihvate ovaj uzbudljiv Reebok izazov.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *