rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

4879 pregleda
0 komentara

SWEAT IS SEXY: UTISCI I PRVE FOTOGRAFIJE SA PROMOCIJE

Ova promocija će nam ostati u pamćenju kao ‘najsexy’ promocija Les Mills izdanja u Šmeku ikad. 🙂

Uživali smo u vašim #SweatIsSexy fotografijama, pratili vaš fitnes napredak na Instagramu i proveli dva dana u odličnoj atmosferi novih izdanja treninga. Nakon svakog treninga čuli smo mnogo sličnih komentara: ’Novo izdanje je teško, ali inspirativno i moćno’. To znači da nas nova izdanja treninga spremaju na ono što smo i odlučili da postanemo: sexy, samouvereni, svoji i ponosni.

ALEKSANDRA_baner_blog_04

Iako se promocija završila, slobodno nastavite da postavljate svoj napredak i kreativne fotografije na Instagram pod #SweatIsSexy i #smekfitness. I mi ćemo vam se pridružiti.

0I0A0002

Prvi dan promocije smo probali nova izdanja GRITa, BODYVIVEa, BODYPUMPa, SHBAMa i BODYATTACKa, a drugi dan smo dali sve od sebe na novom moćnom CXWORXu, BODYBALANCEu, BODYCOMBATu, RPM-u i BODYJAMu.

0I0A9798

 

0I0A0076

Najveća novost promocije bila je premijera novog Les Mills HIIT treninga – SPRINTA – koji se je održao oba dana promocije novih izdanja. Najbrže Les Mills cycling iskustvo ikad – SPRINT – od ove nedelje postao je deo redovnog Šmek rasporeda.

0I0A0304

Hvala vam za druženje, fotografije i dva predivna dana u kojem smo potvrdili da smo baš tamo gde treba da budemo – na mestu gde možemo da budemo svoji, opušteni, samouvereni i sexy.

0I0A9713

Nikad ne zaboravite – #SweatIsSexy

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs