rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

16508 pregleda
0 komentara

DA LI JE MOGUĆA TRANSFORMACIJA ZA 90 DANA?

Sada je već zvanično kraj praznika. Vreme kada svako od nas počinje da razmišlja o svojim zdravstvenim i fitness ciljevima.

Ali, mnogi odustanu već u prvom mesecu treniranja, čak i pre nego što mesec bude gotov.

Zašto je to tako?

Fitnes je jedina profesija u kojoj ne postoje tajne – Da, mnogi ovo ne žele da čuju, ali tako je.

Toliko je dostupnih informacija, vežbi i transformacija da tu i ne postoji toliko velika nauka. I to je razlog zbog kojeg ti u stvari ne vidiš promenu.

Ispričaćemo ti priču…

Postoji osoba koja je probala silne dijete, menjala vežbe, čak i išla na CrossFit, pa na ples, pa kombilnovala LesMills svaki dan… Probala je i dobro istražene suplemente kao što su riblje ulje, kreatin, magnezijum…

I da, sve ove promene učinile su tu osobu zdravijom, ali ona nije uspela da postigne svoj fit izgled.

Šta misliš zašto?

Zato što nije imala jasan plan i cilj, jasnu ishranu, jasne vežbe – Šta više, bojala se da odmara, bojala se da ponavlja iste vežbe, bojala se da da vreme promenama. Umesto da mišić naraste, ona je preterivala u sagorevanju kalorija, umesto da jede umereno, kardiom je postigla samo veći apetit, umesto da je kombinovala treninge, ona je išla samo na HIIT treninge…

Pa te pitamo ponovo, da li je moguća transformacija za 90 dana?

Ako pitaš ovu osobu, moguća je!

Kada je shvatila da sama ne zna šta treba da uradi, kada je videla da se promene dešavaju veoma sporo i da nije to ono što ona želi, angažovala je personalnog trenera koji joj je pomogao da postigne svoj cilj.

Ali, hajde da ne pričamo u prazno, već da ti zaista pokažemo da je to moguće.

Personalni trening 20 + 10 gratis!

Inspirisani pričom i sa željom da ti pomognemo da ostvariš svoj cilj, odlučili smo da napravimo posebnu pogodnost na personalne treninge u trajanju od tri meseca.

Naime, uplatom paketa Personalni trening 20 na poklon dobijaš gratis 10 treninga koje moraš da iskoristiš za tri meseca – Što znači, 30 personalnih treninga koji traju 90 dana.

Za tih 90 dana, naši treneri će dati sve od sebe da ti pokažu da je promena moguća.

I nije bitno da li želiš da smršaš, da se ugojiš, napucaš, popraviš držanje, povećaš eksplozivnost, kondiciju, snagu… Bitno je da želiš da se promeniš i da u tome istraješ.

Od kada je moguće uplatiti paket?

U periodu od 1. do 15. marta moći ćeš da uplatiš posebnu ponudu. A u periodu 15. marta – 15. juna moći ćeš da iskoristiš tih 30 treninga.

A za ta tri meseca, naši treneri će ti napraviti kompletan plan, savetovati oko ishrane, osmisliti treninge i motriti na tebe kako bi promena bila uspešna.

A kako bi ti dokazali uspeh promene, pripremili smo priče članova i njihova iskustva sa personalnim treninzima u ŠMEK fitness centru.

Vidimo se 1-15. marta.

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *