rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6395 pregleda
0 komentara

TRENING BEZ GRANICA

Dinar pada, plate stoje, cene skaču, a Šmekeri? Šmekeri su se tradicionalno odlučili na šmekerski potez. Mi smo spustili cene našeg paketa. Zapravo, postojaće samo jedan paket članstva.
Isti za sve.

Jeftiniji nego ranije.

Kako to?

Od prvog septembra TRENIRAMO BEZ GRANICA

Svi koji ste vežbali u Šmeku, poznat vam je naš paket članstva pod nazivom „Šmek paket“. Uplatom ovog paketa imali ste mogućnost da odlazite na sve naše treninge, tačnije trinaest različitih treninga koji su se održavali u blizu sto termina nedeljno u prepodnevnim i popodnevnim satima.

Kada kažemo svih trinaest treninga mislimo i na Grit koji je sve popularniji među vama, kao i na RPM trening koji se izvodi na stacioniranim biciklima uz fantastičnu muziku.

Trebao nam je naziv koji će opisati ovu fantastičnu ponudu…

Razmišljali smo…Treniraćete koliko želite, šta želite i kada god želite. Naziv “Šmek paket” nije imao snagu da opiše to na pravi način.

Izazov traženja naziva za “novi” paket članstva poslednjih mesec dana bio je deo naše svakodnevnice i onda se sasvim slučajno začulo eureka: TRENING BEZ GRANICA. Nadaleko je poznato da Šmekeri ne znaju za granice i da je svaki trening novi izazov koji se čeka s nestrpljenjem i zato nije bilo dileme! Jedini paket članstva u Šmeku zvaće se TRENING BEZ GRANICA!

Ja želim nešto dva do tri puta nedeljno, imate li?

Pitanje je sa kojim se susrećemo svakodnevno, mada moramo priznati sve ređe u poslednje vreme.

Svi već znate da ljudi koji stoje iza Šmek priče, dobro poznaju svoj posao i kažu da je najlepši kompliment koji mogu dobiti rečenica “Vi zaista znate šta radite”.

Znamo, jer učimo od vas dragi Šmekeri, slušamo vaše želje, razmišljamo o vašim potrebama i fokusirani smo na rezultate zbog kojih ste nam ukazali poverenje.

Stoga nam verujte kada kažemo da je 90% naših članova došlo sa starim navikama da izaberu jedan od treninga i vežbaju dva do tri puta nedeljno, odbijajući ideju da je za rezultate potrebno kombinovati treninge i da pod terminom zdravo življenje podrazumevamo između ostalog i svakodnevnu fizičku aktivnost.

Zatim opravadnje… “Ali ja zaista ne mogu da odvojim više od dva puta nedeljno za vežbanje

Da li zaista mislite to što kažete i da li biste isto to rekli nakon posete doktoru koji vam kaže da je krajnje vreme da svakodnevno budete fizički aktivni. Oduvek se znalo – bolje sprečiti nego lečiti.

 

Vaši treninzi su već sada popunjeni. Šta nas čeka za mesec dva?

Poslednjih par dana ovo je pitanje koje nam sve češće upućujete. Međutim, mi smo bili svesni da će interesovanje za vežbanje u Šmeku rasti iz meseca u mesec i na neki način smo se pripremili.

Trenutno je aktuelan naš “letnji raspored” sa oko 60 termina treninga nedeljno, a naš naredni “jesenji” raspored imaće blizu 100 termina nedeljno.

Bitno je da znate da samo određeni programi predstavljaju kritičnu tačku, ne svi. To su najčešće BodyPump, Grit , RPM i CxWorx. Upravo zbog toga će se ovi programi češće naći u rasporedu kako bi svako imao mogućnost da dva do tri puta nedeljno iskombinuje neki od njih u okviru svog nedeljnog rasporeda.

Paket rezervacije za najzauzetije

“Nemam vremena da dolazim pola sata ranije kako bih zauzeo mesto na treningu” Apsolutno razumemo šta želite da kažete i upravo zbog toga odlučili smo da uvedemo novu mogućnost, a to su rezervacije.

Kreirali smo tri paketa rezervacija: Rezervacije 1, Rezervacija 12 i Rezervacija 24. Sa ovim paketima ćete za simboličan iznos moći da rezervišete svoj omiljeni termin u toku nedelje i u tom primeru biće dovoljno da dođete svega 15 minuta pre početka treninga.

Zašto ne otvorite mogućnost rezervacija svim članovima BESPLATNO

Probali smo ali… Kroz višegodišnje iskustvo prošli smo kroz mnogobrojne situacije, a jedna od njih je besplatna rezervacija. Neretko se dešavalo da određeni vežbači rezervišu dva do tri termina, a pojave se na jednom ili nijednom i zbog toga oni koji bi zaista došli nisu imali svoje mesto jer su možda zakasnili pola sata. Na ljudsku neodgovornost ne možemo uticati, ali je na neki način možemo sprečiti.

Bitno nam je…

Kao što nam je bitno da vam tokom treninga obezbedimo dovoljno prostora za normalno izvođenje vežbi a to je 2.8 metara kvadratnih po osobi, tako nam je bitno da ne prelazimo kapacitete koje Šmek ima. Stoga, ukoliko bude neophodno, u određenim periodima godine stopiraćemo prodaju članarina jer nam je u cilju da vi koji ste već u Šmeku budete zadovoljni i uživate u omiljenim treninzima u punom komforu kako i zaslužujete.

Stoga ne brinite, učinićemo sve da Šmek ostane mesto na koje ćete rado dolaziti.

DANI OTVORENIH VRATA,

Od 4. do 7. septembra otvorićemo vrata Šmeka i treninzi će biti besplatni za sve.
Zašto?

Izbor fitnes centara je velik i jasno nam je da nije lako odlučiti se za odgovarajući. Kako da znate kakva je atmosfera, kakvi su instruktori, kakva je higijena…?

Mi ćemo napisati:

“Ono što mi radimo je kvalitetno, i baš to je ono što želite”.

Ali za vas, to su samo reči.

Možete nam verovati na reč, ali zašto biste?

Ne želimo da nam verujete na reč. Želimo da probate. Da svojim očima vidite i svojim čulima osetite. Želimo da odlučite na osnovu sopstvenog iskustva.

Zato smo otvorili vrata i ponudili besplatne treninge. Da dođete da uživate, BEZ OBAVEZE DA POSTANETE ČLAN.

Vidimo se u novoj fitnes sezoni prepunoj iznenađenja koja smo za vas spremili. I ne zaboravite, ukoliko ste odlučili da nas posetite tokom Dana otvorenih vrata i trenirate BESPLATNO potrebno je da se prijavite. I ne zaboravite da povedete prijatelje, jer ŠMEKERSKI JE DRUŽITI SE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *