rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5598 pregleda
0 komentara

IMAMO NAGRADU ZA TEBE – TRENING JE KLJUČ

Hej Šmekeru, znaš one dane kada te nešto koči, kada ti je bilo teško na poslu ili si proveo ceo dan na fakultetu… Tih dana želiš samo da uđeš u stan i da te niko ne dira, a trening? Ko još ima živaca za trening.

Razumemo. Svi imamo takve dane.

Motivacija i raspoloženje su nam ključni kada pakujemo tu torbu za trening i kada se spremamo da se uputimo na mesto gde naš čekaju izazovi.

MI IMAMO REŠENJE

Rekli smo da razumemo, ali ne i da ćeš dobiti opravdani čas. 😀 Ni motivacija nije problem, to je samo novi izazov. A gde se to bolje snalazi sa izazovima nego u Šmeku.

Ukoliko stojiš na raskrsnici na kojoj možeš ili da daš žmigavac i skreneš levo u krevet ili desno na trening, a ti ne znaš šta bi – stiže dodatna motivacija.

NAGRADA ZA NAJAKTIVNIJEG

Pazi sad. Jedan mesec, četiri nedelje, sedam dana u nedelji ti u Šmeku imaš šansu da treniraš. Kao što smo rekli, nekim danima dolaziš, a nekim ne.

Od danas, donosimo ti još malo motivacije i podsticaja da tih dana u krevetu bude što manje.

Svakog meseca, počevši od 1. marta nagradićemo najaktivnijeg člana Šmeka. Odnosno, onog člana koji u toku jednog meseca bude imao najviše dolazaka.

Važno je da znaš da ti se računa svaki dolazak, a ne broj treninga. Međutim postoji dodatna prednost jer od marta uvodimo i “Jutro sa Šmekom”, tako da oni koji treniraju i ujutru i uveče povećavaju svoju šansu da postanu naš najaktivniji Šmeker meseca.

DOĐI NA TRENING I OSVOJI NAGRADU

Kao što smo rekli, potrebno je da budeš Šmeker sa najvećim brojem dolazaka u okviru jednog meseca. Kako bi mogao da pratiš kakvo je stanje na “tabeli”, svakog petka ćemo objaviti pet Šmekera koji do tog dana imaju najveći broj dolazaka i koji su u trci za nagradu. Tako da ćeš moći da pratiš kako stojiš i ukoliko želiš, prestigneš onog ko je ispred tebe.

DA. REKLI SMO NAGRADA

Šmeker koji bude najvredniji određenog meseca, za svoj rad i za trud će dobiti vaučer u iznosu od 5.000 dinara za kupovinu Reebok i Reebok Les Mills opreme na iFIT online shopu.
Tako da ćeš svoj Les Mills trening moći skroz da upotpuniš. 🙂

VAŽNA NAPOMENA

Ukoliko budeš imao isti broj dolazaka kao i tvoj Šmekerski “kolega”, iznos nagrade ćemo podeliti.

READY – SET – GO

Verujemo da ćeš, sledeći put kad se nađeš na raskrsnici, znati tačno koji ćeš žmigavac upaliti, na koju stranu ćeš skrenuti i gde ćeš stisnuti gas. Jer tvoji rezultati nisu tako daleko ako se krećeš prema njima svaki dan.

Vidimo se na treninzima. 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *