rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2187 pregleda
0 komentara

TRENING PRED MORE – REZULTATI ĆE VAS ŠOKIRATI

– Svi smo imali onaj period u svojoj fit karijeri kada smo pokušali da prevarimo sebe, odemo na koji trening pred more, naivno misleći da se ”može taj stomačić srediti za dve nedelje, ako treniram svaki dan i pazim šta jedem” – priču počinje devojka koja, zbog straha da će zbog svoje lakomislenosti biti ismejana, želi da ostane anonimna.

Kako je bila lenja i bezvoljna da počne da trenira na vreme, kako bi spremna dočekala leto, povela se mišlju da će za nedelju dana jakog treninga i gladi, ipak dostići svoj cilj.

Kao da su svi ti ljudi koji treniraju svakodnevno, godinama, ludi, pa ne znaju da se isti rezultati mogu postići instant.

– Nedelju dana pre odlaska na more uplatila sam nedeljnu kartu za jedan fitnes centar i prestala da jedem. Dolazila sam svakog dana na treninge i trećeg dana videla sam rezultat. Kao da mi je obim struka bio manji. Ma ćao naivčine, znojite se cele godine! Eto mene u top formi za nedelju dana – otkriva postiđena devojka svoje tadašnje razmišljanje.

TRENING PRED MORE? ILI BOLJE NE?

Ono što se zapravo dogodilo jeste da je za nekoliko dana izubila samo vodu i zbog toga dobila utisak da rapidno mršavi. Međutim, njeno zadovoljstvo nije potrajalo ni do isteka planiranih nedelju dana.

Od gladi nije mogla ni da razmišlja, ni da uči, a kamoli da trenira. Zato se šestog dana počastila picom i sladoledom, verujući da sve to spada u cheat day. Kada se sedmog dana probudila, instant magije je nestalo. Princeza je ostala sa svojim šlaufom oko stomaka i butinama za broj većim nego što je njen omiljeni šorc.

– U tih nedelju dana moje zablude, desila se samo jedna dobra stvar. Shvatila sam da mi se ti treninzi zapravo sviđaju. Ovo leto provšeću u hladu maramom krijući svoje nedostatke. Ali naučila sam lekciju – svoju priču završava tik pred početak novog treninga naša sagovornica.

Odlučila je da trenira redovno, zdravo se hrani i ne dozvoli sebi da više i jedno leto provede krijući se pod suncobranom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *