rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4439 pregleda
0 komentara

TRENIRAJ MESEC DANA BESPLATNO U ŠMEKU

Leto odavno više nije sinonim samo za plažu i pokazivanje rezultata vredno stečenih u prethodnim mesecima, koji nestaju brzinom svetlosti i pri najkraćoj pauzi. Osim rezultata, tokom leta, i naši novčanici pate od iste boljke. Zato dobro obrati pažnju na ono što smo pripremili za tebe.

UŠTEDI NOVAC, A SAČUVAJ REZULTATE

Ukoliko u periodu od 30. juna do 3. jula uplatiš naš najtraženiji paket članstva TRENING BEZ GRANICA 30, mi ti poklanjamo još 30 dana! Da, dobro si pročitao, dobijaš ceo mesec BESPLATNOG treniranja u Šmeku. To znači i da ćeš po ceni jednog mesečnog paketa trenirati dva meseca, kada želiš, koliko želiš, bilo koji od naših 14 treninga.

KO MOŽE DA UPLATI TRENINGE PO POSEBNIM POGODNOSTIMA?

Posebna ponuda važi za sve! Ako do sada nisi posetio Šmek, pozivamo te da 1. i 2. Jula BESPLATNO PROBAŠ nova izdanja najpopularnijih treninga na svetu i ako ti se svide, imaš mogućnost da postaneš član Šmeka uz ovu sjajnu pogodnost koju smo pripremili. Na poklon ćeš dobiti i godišnju članarinu, potpuno besplatno, a ona ti donosi mnoge pogodnosti. Ukoliko si već član Šmeka, onda ti je sve dobro poznato. Na tebi je samo da dođeš između 30. Juna i 3. Jula do infodeska i kažeš: «Želim da iskoristim posebnu ponudu.» U svakom slučaju, imaj na umu da rezultati ne leže na plaži. Vidimo se u Šmeku, sve što je potrebno da uradiš jeste da se prijaviš klikom na baner ispod.   Letnja_promocija    

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *