trx strong
  • Povećaj

    snagu

  • Ojačaj i oblikuj

    core

  • Poboljšaj

    stabilnost celog tela

Ojačaj i oblikuj core muskulaturu

Kada radimo sa trx suspenzorom aktiviramo i jačamo mišiće čitavog tela sa akcentom na core muskulaturu. Core, pored mišića abdomena uključuje i karlicu, leđa i grudi. Ovi mišići su odgovorni za stabilnost tela, kao i za balans i fleksibilnost. Kada treniraš sa TRX-om, ova tri elementa – stabilnost, balans i fleksibilnost – zahtevani su svakim pokretom, što znači da je core stalno aktivan.

Benefiti

U trenutku kada pustiš mašine sa opterećenjem u teretani, pritisak na tvoje zglobove može biti katastrofalan. Suspenzor je, sa druge strane, veoma nežan prema njima, jer u vazduhu nema otpora koji bi im naškodio. Zato je TRX trening idealan za ljude koji se oporavljaju od povrede.

Svi mogu da treniraju?

Možeš da dođeš na TRX trening bez obzira na to u kakvoj si kondiciji trenutno. Bez obzira da li si početnik, rekreativac ili profesionalni sportista TRX trening ti na uzbudljiv način pruža rezultate koji zadovoljavaju tvoju viziju sopstvenog uspeha. Zamisli kako želiš da izgledaš i kreni da kreiraš svoju realnost.

Sve što je potrebno znati o TRX STRONG treningu

Koliko fit bi trebalo da budem da bih mogao da treniram TRX STRONG?

TRX ogovara svim godištima, nivoima kondicije i sposobnostima. Pokreti su jednostavni, a opcije ti dozvoljavaju da sam biraš svoj intenzitet. Vrlo brzo ćeš osetiti benefite u vidu poboljšane koordinacije pokreta, poboljšane funkcionalne izdržljivosti, oblikovanih i jačih mišića celog tela, posebno mišića core muskulature i „mišića stabilizatora“ koji ti daju stabilnost i balans.  Ali, naravno, da bi ih osetio, moraŠ prvo da počneš.

Koliko puta nedeljno bi trebalo da treniram TRX STRONG?

Za najbolje rezultrate preporučujemo 2 do 3 TRX treninga nedeljno.

Šta bi trebalo da ponesem na trening?

Udobnu odeću i obuću, flašicu vode i peškir.

ŠMEK TONE

Srednji intenzitet za najbrže rezultate

Saznaj Više

ŠMEK HIIT Snaga

Lepi vretenasti mišići i snaga u izdrživosti

Saznaj Više

Ostali treninzi

Pogledaj ostale treninge