rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4746 pregleda
0 komentara

U četvrtak plešemo sa Vanessom i Sarom!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da ćemo u četvrtak 18. juna imati priliku da vežbamo sa internacionalim master trenerom Sarom Robinson i internacionalnim trenerom Vanessom Vassallo. Sara i Vanesa će održati dva treninga, Sh’Bam u 18 časova i BodyJam u 20 časova.

Ko su Sara i Vanesa?

Sarah Robinson je internacionalni master trener sa Novog Zelanda. Instruktor je i trener programa BodyJam, Sh’Bam, BodyStep, BodyAttack, BodyCombat. Ona je trener sa šesnaestogodišnjim iskustvom i ogromnom strašću ka grupnim treninzima. Njena tajna je u savršenom balansu između izuzetno motivišućeg i zabavnog treninga. Sarina energija je prilično zarazna i inspirativna. Sigurni smo da ćete uživati na treningu 🙂

Vanessa Vassalo dolazi iz Francuske i internacionalni je Les Mills prezenter, globalni konsultant i ambasador kompanije Reebok Nacionalni trener za LesMills Euromed, fitnes model i fitnes konsultant. Svoju karijeru započela je 1999. godine da bi nakon mnogo rada i upornosti postala trener svetske klase. Nastupala je širom Evrope, Azije, Bliskog Istoka, Afrike i Australije. Danas je master trener programa BodyBalance, Sh’Bam, BodyJam i BodyPump.

Ko može da dođe na treninge?

U četvrtak na programe Sh’Bam i BodyJam mogu da dođu baš svi. Ne samo Šmekeri, već i svi vi koji još uvek niste naši članovi 🙂 Ako imate prijatelja ili prijateljicu koji vole ples, pozovite ih da nam se pridruže. Ovo je jedinstvena prilika da plešemo sa direktorima programa, da osetimo originalno Les Mills iskustvo i magiju.

Kako da se prijavim?

Možete se prijaviti na našem Info desku ili pozivom na br. telefona 065/22-66-700

Dobićemo jedinstveno iskustvo vežbanja. Trening na kojem ćemo imati priliku da treniramoi da se zabavljamo sa najboljim. Zato uvežbajte svoje plesne pokrete i spremite se, Sara i Vanesa samo što nisu stigle!

Hajde da im pokažemo kako dobro đuskamo 🙂

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *