rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5596 pregleda
0 komentara

U DVOJE JE SLAĐE – JEDAN PLATI, OBOJE DOBIJATE

Februar je. Dan zaljubljenih sve je bliže. Bliži se i razmišljanje o savršenim poklonima, ali i o tome šta sve oni sa sobom nose.

Neki kupuju cveće, drugi idu u spa i wellness centre, neki u restoran na večeru, na produžene vikende, ali i ima i vas koji bi da nastavite da trenirate i poboljšavate svoj fizički izgled, ali i fizičku izdrživost, kondiciju, šarm i samopouzdanje.

Iako već treniraš i znaš da trening donosi benefite na razne aspekte života, ipak znaš da je u dvoje bolje, lakše, lepše, slađe…

Zato, ne propusti priliku da u periodu 13-15. februara sebi i svojoj dragoj osobi obezbediš treniranje u ŠMEK fitness centru po ceni jednog paketa.

U dvoje je sve slađe i zabavnije

Razna istraživanja pokazuju da je treniranje u dvoje zabavno. A pored zabave, tu su i razni benefiti na fizičko, mentalno i zdravstveno stanje, poboljšavate oboje kondiciju, izdrživost i libido… A studija koju je objavio Atlas Fitness DC „Zašto je bolje da trenirate zajedno“, pokazuje da ljudi koji dolaze da treniraju u isto vreme kada i njihove drage osobe, sagorevaju 41 kaloriju više nego oni koji dolaze sami.

Zato, nije bitno da li ste bračni par, partneri, u vezi, da li ste najbolji prijatelji, kumovi, braća i sestre, rođaci, kolege, pa čak i poznanici – Ljubav se iskazuje na raznim nivoima – Bitno je da imate želju i volju da zajedno dolazite i trenirate u ŠMEK-u, a mi ćemo tu želju podržati tako što ćemo odobriti dva ista paketa po ceni jednog.

O čemu je reč?

U periodu od 13. do 15. februara svi parovi koji dođu da uplate bilo koji paket članstva, bilo da se odnosi na grupne treninge, teretanu ili na kombinovanje jednih i drugih, na poklon dobijaju još jedan u istoj vrednosti.

Tako, na primer, ukoliko uplatiš GRUPNI TRENING BEZ GRANICA 30, na poklon dobijaš još jednu članarinu sa istim paketom.

Isto je i sa ostalim treninzima, pa čak i ukoliko uplatiš TRENING BEZ GRANICA 360, bilo da je u pitanju GRUPNI ili TERETANA, na poklon dobijaš još jednu članarinu od godinu dana.

Što znači da, ukoliko već želiš da iznenadiš dragu osobu to možeš da uradiš tako što ćeš i iznenaditi sebe, ili podelite troškove jednog paketa, pa oboje trenirajte za 50% manje.

Ko sve može da uplati ovaj paket?

Ukoliko prvi put dolaziš u ŠMEK, onda ne treba da brineš, povedi sa sobom osobu koju voliš i koja želi sa tobom da trenira i oboje ćete dobiti dva paketa članstva po ceni jednog.

Ukoliko si član ŠMEK fitness centra, onda je bitno da osoba koja sa tobom dolazi do sada nije bila kod nas, ili nije trenirala minimum tri meseca. Ili, sačekaj koji dan i iskazaćemo ti našu ljubav na nama svojstven način.

Da li je ponuda ograničena?

Na žalost jeste. Iako bismo mi voleli da može svaka osoba koja dođe da trenira sa nama, na žalost, kapacitet prostora nas uslovljava da moramo da ograničimo broj članova.

Zato, nemoj da čekaš poslednji trenutak, dođi već od 13. februara i pokloni najlepši poklon za Dan zaljubljenih – Veruj nam, oboje ćete uočiti mnogo benefita. 😉

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *