rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5018 pregleda
1 komentara

USKORO NOVI RASPORED: Saznaj kako izgleda i razloge zbog kojih ćeš ga voleti

Od 4. jula treniramo po novom, pravom letnjem rasporedu.

Vrućina je ovih dana, dok smo pravili novi raspored, bila nesnosna, pa nismo ni mogli maknuti sa uma činjenicu da će takva biti celo leto. Zato smo razmišljali o tome koliko će biti teško istrajati u vežbanju, iako već znaš da će u Šmeku biti ugodno i prijatno za treniranje. Sve nam je jasno i potpuno razumemo, zato smo se, da ti pravo kažemo, pošteno potrudili da ovaj raspored da sve od sebe da te motiviše i da se najbolje uklopi u tvoje letnje aktivnosti.

Upravo zato, raspored će biti drugačiji od onog na koji si navikao – i, ako nas pitaš, najbolji mogući za period koji dolazi.

U nastavku se nalazi 5 razloga zbog kojih će ti se dopasti novi raspored, a na kraju teksta, slobodno ga preuzmi, pogledaj i odaberi svoje termine:

Razlog 1: Odabrali smo termine za koje smo smatrali da će se većini najbolje uklopiti u raspored – dakle, rano večernji termini. Sad imaš ceo dan da uživaš, odmaraš, šetaš, kupaš se i luduješ, pa u povratku sa Štranda odradiš omiljeni trening i onda zadovoljan i ispunjen možeš da nastaviš u vrelu letnju novosadsku noć. 🙂

Razlog 2: Raznovrsni treninzi su ono što novi raspored čini još boljim, a kada ga pogledaš videćeš da ćeš u najboljim terminima tokom nedelje pronaći svoje omiljene treninge.

Razlog 3: Trudili smo se da se u rasporedu nađe što više treninga od 30 i 45 minuta – to znači da ćeš sigurno, pa makar samo nekoliko puta nedeljno, moći da ih uklopiš u svoj raspored. Trening u trajanju taman onoliko koliko je leti potrebno i da ne izgubiš naviku koju si sticao svih ovih meseci. Osim toga, stižu nam nova izdanja prilagođena baš ovim formatima.

Razlog 4: Novi raspored – nova izdanja treninga. Nove koreografije koje nam dolaze uskoro, kreirane su baš tako da u vremenu koje tokom leta izdvojimo za treniranje, dobiješ taman onoliko intenziteta koliko je potrebno da ostaneš ili da poboljšaš svoju formu.

Razlog 5: Subota je uvek bila izuzetak – zato subotom svoje slobodno jutro iskoristi za treniranje. Ko ne voli produžene vikende? Odradiš trening subotom ujutru i vratiš se u nedelju uveče da jedni drugima prepričavamo ludi vikend za nama. 🙂

Novi, letnji raspored preuzmi klikom na:

ŠMEK_RASPORED_download

Jedan Komentar za “USKORO NOVI RASPORED: Saznaj kako izgleda i razloge zbog kojih ćeš ga voleti”

 1. Miloš

  Poštovani,

  Ovo nije dobro. Sa ovakvim rasporedom ne mogu da se urade 3 BodyPump-a 60′ sedmično tako da bude bar 1 dan pauze između ovih treninga. Utoliko pre ako GRIT koji želimo da radimo padne u nedelju.

  Pozdrav
  Miloš

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *