rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2013 pregleda
0 komentara

VREME JE ZA NISKI START U ŠMEK-u

Nova godina, nove odluke i nove prilike znače da je vreme za niski start, jer je ŠMEK fitness centar pripremio 20% popusta na sve pakete članstva.

3, 2, 1 kreni!

Nije bitno kojom brzinom ćeš da trčiš, bitno je da kreneš, da želiš i da se trudiš, a mi ćemo ti pomoći u tome.

Razumemo da su praznici smanjili raspoloživ budžet, ali to ne treba da te obeshrabri, jer smo pripremili 20% popusta na sve pakete članstva.

To znači da bilo koji PAKET ČLANSTVA plaćaš 20% manje i dobijaš besplatno godišnje privilegovano ŠMEK članstvo.

Zašto NISKI START?

Zato što je teže početi trčati u niskom startu, ali kada počneš, onda je bitno da stigneš do cilja – U ovom slučaju da stigneš do svog fitness cilja.

Pa ukoliko su praznici, pored lepih trenutaka, doneli i po koje salo oko struka, onda znaš da moraš da kreneš. Leto počinje za svega šest meseci, što nije idealno, ali je sasvim dovoljno da svoje telo preoblikuješ i sa ponosom ga pokažeš na plaži.

Six pack, lepo oblikovan biceps i triceps, mišićna vlakna koja se ocrtavaju sa svakim pokretom koji uradiš, zadnjica za kojom se svaka osoba okreće i divi, butine… Koliko god ne želiš da priznaš, znaš da je to ono što želiš.

Da li je popust vremenski ograničen?

Na žalost, jeste. Ali, ne brini, jer popust od 20% važi u periodu od 14. do 19. januara, što je idealno vreme za početak treniranja nakon praznika.

Sve što treba da uradiš je da dođeš u ŠMEK fitness centar, odabereš paket članstva, a mi ćemo ti uračunati popust i aktivirati privilegovano članstvo.

Ko sve može da uplati ovu ponudu?

Ponudu mogu da uplate svi, bez obzira da li su redovni članovi u ŠMEK-u ili to tek žele da postanu.

Probaj besplatno pa onda odluči

Nismo od onih koji žele da nam veruješ na reč, zato, ukoliko nisi do sada trenirao/la u ŠMEK-u, možeš da se prijaviš na treninge i besplatno ih probaš. Pa ukoliko ti se svidimo, onda dođeš i pridružiš nam se. 🙂

>>> KLIKNI DA SE PRIJAVIŠ NA BESPLATNE TRENINGE <<<

 

Zato, iskoristi ovu posebnu pogodnost.

A od 14. januara se vidimo i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *