rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1502 pregleda
0 komentara

WORKOUT FOR WATER TRENINZI U ŠMEKU 18. NOVEMBRA

Kako su 18. novembar  i najveći humanitarni fitnes događaj ikada sve bliže, mnogi od vas pitali su nas je koje treninge mogu da očekuju tog dana.

Dobro smo promislili, jer želimo da dan zajedničke borbe za bolji svet bude zaista poseban i sada je vreme da čujete šta se sprema.

Dobro, ne baš sve. 🙂

Posebni treninzi za poseban cilj – Workout for Water

Već znaš da 18. novembra učestvujemo u akciji Les Millsa i UNICEF-a pod nazivom Workout for Water, kada ćemo, zajedno sa Les Mills klubovima širom sveta trenirati kako bismo obezbedili osnovnu životnu potrebu, čistu pijaću vodu, deci širom Istočne Afrike.

Znaš i da će u svaki trening tog dana biti ubačena i posebna pesma koja simbolizuje put koje dete u Istočnoj Africi mora da pređe kako bi stiglo do izvora čiste, pijaće vode.

Pitaš se o kojoj se pesmi radi?

Budi naš gost 18. novembra, i ako nisi član Šmeka, mi poklanjamo besplatne treninge tog dana, a ti za uzvrat, ukoliko imaš mogućnosti, doniraj za UNICEF, klikom na link koji se nalazi na kraju ovog teksta.

Koji treninzi te čekaju?

17:00 CXWORX

17:30 BODY BALANCE

18:30 BODY PUMP

19:30 BODY ATTACK

Vidimo se 18. novembra kada ćemo sa ostatkom Les Mills zajednice i UNICEF-om biti deo najvećeg humanitarnog fitnes događaja na svetu.

Do tada, klikni na OVAJ LINK i doniraj sredstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *