rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1972 pregleda
0 komentara

ZNANJE JE MOĆ: PLANIRANO VEŽBANJE I ISHRANA

Ko ima znanje, ima i rezultate!

Kako do znanja i bržih rezultata?

Uz pomoć radionice iz Šmekovog programa Znanje je moć. U subotu, 7. novembra, u 12 časova. Tema: Planirano vežbanje i ishrana.

Zašto je važno da dođeš na radionicu?

 

Zato što ćeš znanje koje dobiješ na radionici moći da upotrebiš kako bi što pre došao do cilja i zato što će ti instruktorka i trener Jasna Nikolin i nutricionistinja Borjana Simović reći nešto što sigurno nisi znao o planiranom vežbanju i ishrani.

Šta ćeš naučiti o planiranom vežbanju?

 

O važnosti planiranog vežbanja govorimo često, a da u to stvarno verujemo potvrđujemo i kroz znaš Prepokret. Instruktorka i trener Jasna Nikolin će na radionici pričati o tome zašto je bitno redovno trenirati i kako izbeći odustajanje od vežbanja. Govoriće zašto je jako važno da se treninzi kombinuju i  na koji način je najbolje kombinovati treninge kako bi se postigli rezultati bez obzira na to da li si početnik ili treniraš već duže vreme.

Ishrana i vežbanje se nadopunjuju. Zašto je važno znati više o ishrani?

 

Vežbanje je odličan način da se fizičko i psihičko zdravlje održi ili poboljša. Međutim, samo vežbanje u kombinaciji sa pravilnom ishranom dovodi do pravih rezultata i stvarnih promena životnih navika. Nutricionistkinja Borjana Simovic će te na radionici naučiti kako da uz ishranu postigneš najbolje rezultate, šta znači termin pravilna ishrana i koja je uloga suplemenata u ishrani sportista.

Ko može da prisustvuje i kako?

 

Radionica je BESPLATNA i pravo na učestvovanje imaju svi, članovi Šmeka i oni koji to nisu, bez ikakve obaveze. Važno je samo da se prijaviš ovde.

Ne propusti radionicu, napravi plan vežbanja i saznaj kakvu ishranu treba da primenjuješ kako bi što pre došao do rezultata!

Link za prijavu za BESPLATNO učešće u radionici Planirano vežbanje i ishrana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *